≫ 

Zvezdina prva pobeda na pripremama: Šampion se mučio, pa u drugom poluvremenu dotukao člana PLS

Strelci su bili IVanić i Radulović za konačnih 2:0

  • 16
Crvena zvezda - IMT Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da upišu prvi trijumf na letnjim pripremama, i to protiv ekipe IMT-a iz Beograda koja će od ove sezone igrati Prvu ligu Srbije - 2:0 (0:0)!

Strelci za srpskog šampiona na terenu Železničara iz Lajkovca bili su Mirko Ivanić u 51. i mladi Andrija Radulović u 85. minutu meča.

Trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio se za dve postave u ovom meču, a ona "jača" iz drugog poluvremena je na kraju presudila IMT-u.

Za Zvezdu su od prvog minuta zaigrali: Vasiljević, Mitrović, Degenek, S. Babić, Hajdin, Matić, I. Babić, Garsija, Simić, Vukanović i Krstović, dok su u drugom poluvremenu priliku dobili Borjan, Ćopić, Gajić, Pankov, Milunović, Rodić, Sanogo, Vulić, Ivanić, Katai, Radulović, Tomane i Lazetić.

Zanimljivo, IMT je bio taj koji je u 5. minutu prvi pripretio preko Glišića, ali je Vasiljević sjajno reagovao. Potom je Krstović u 17. izveo prvi ozbiljniji napad za Zvezdu, a onda je i mladi Babić imao šansu u 27. minutu, da bi nešto iskusniji defanzivac Srđan Babić u 45. minutu možda bio i najbliži golu u prvom delu.

Početak drugog dela je najavio da će Zvezda svim silama pokušati da stigne do gola i to je učinila već u 51. minutu. Povukao je Ivanić napad i dodao ka Kataiju koji je nanizao par protivničkih fudbalera i potom asistirao ka Zvezdinoj osmici, koja je preciznim udarcem savladala golmana IMT-a.

Katai i Ivanić su odlično sarađivali u tih drugih 45 minuta i nizale su se prilike za Zvezdu, da bi mladi Radulović u 85. posle solo prodora postavio konačan rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • penal hocemoooo

    16. jul 2020 | 18:53

    ajmo sudije..dajte penal..nemojte da nas brukaju i da nas grobari razvaljuju..svirajte 2 penala ,,,navika je stara

  • Bex

    16. jul 2020 | 18:53

    Nece Stankovic nista uraditi kao trener,posle Miloja trebalo je dovesti Lalata!Jeste ovo prijateljska,pripreme,ali ......Zvezda je Zvezda,nebitno skim se igra mora da se "gine"za grb

  • Dragsn

    16. jul 2020 | 20:30

    VRATI SE MILOJE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA