≫ 

Reprezentativac takozvanog Kosova šokirao Poljake: Beograd je moj dom, tamo sam odrastao

Zanimljiv intervju fudbalera Visle iz Plocka

  • 17
Suad Sahiti Sahiti u dresu Skenderbega; Foto: Printscreen/YouTube/KF Skënderbeu

Neobična fudbalska priča pojavila se u Poljskoj, a u centru pažnje je nesuđeni reprezentativac Makedonije Suad Sahiti (25), koji je na kraju obukao dres reprezentacije takozvanog Kosova.

Momak koji igra za Vuslu iz Plocka i to na poziciji krilnog napadača, dao je intervju za sajt "Pilkarskie Balkany", a već na prvom pitanju gde mu je dom, iznenadio je novinare odgovorom:

- Moj dom je u Beogradu.

Potom je objasnio i zašto...

- Rođen sam i odrastao tamo. Imam porodicu i u Prištini. Ovde mi nije lako, poslednjih nekoliko meseci su bili teški. Daleko sam od onih koje volim, privikavam se da živim sam. Dani su drugačiji, čujem se telefonom sa familiojm, gledam serije i igram igrice - rekao je Suad.

Na pitanje koji pasoš poseduje, Sahiti je odgovorio:

- Imam državljanstvo (takozvanog) Kosova. Da, imam i pasoš Makedonije. Kada sam igrao tamo, oni su mi slali jasne signale da me žele u reprezentaciji. Makedonci su tada imali dobar tim. Pomislio sam "zašto da ne", želeo sam da probam. Mlad igrač može da promeni reprezentaciju i ja sam bio spreman to da uradim, ali je nastao problem s papirologijom - objasnio je Sahiti.

Atalanta u ovom trenutku igra možda i najlepši fudbal u Evropi, što će pokušati još jednom da dokaže na gostovanju Veroni (17.15). Kvota na dvojku je 1,45, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verona – Atalanta.

Video: Sa bananom u ruci zapevao Ko si ti: Nikola Štulić slatko nasmejao saigrače pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    18. jul 2020 | 09:27

    Kosovo je moja zemlja, bila i biće!

  • Pele

    18. jul 2020 | 09:34

    Ovaj hoće da sedi na tri stolice.

  • Игор

    18. jul 2020 | 09:46

    Па ово није први случај само је јавни, Албанаца и Горанаца пуна Србија и нормално је да му је дом Београд где је одрастао и пријатељи и браћа Срби с којима је п..шао у песак. И ја имам колеге добре људе међу њима, и не могу их цео живот гледати ко непријатеље већ оно што и јесу моји пријатељи..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA