≫ 

"Petarda" Jang Bojsa u gostima: Gol i asistencija Sulejmanija u trci koja se tiče Zvezde i Partizana

Ipak, Žan Pjer Nsame je heroj pobede u Cirihu sa tri gola i asistencijom

  • 2
Miralem Sulejmani Foto: MN Press

Fudbaleri Jang Bojsa ponovo su lideri švajcarskog šampionata koje s nestrpljenjem prate i Crvena zvezda i Partizan!

Beogradski večiti, kao što znate, čekaju ko će biti tamošnji šampion kako bi znali hoće li, i u kom kolu biti nosioci u kvalifikacijama za LŠ i LE. Podsetimo, Zvezdi je potrebno da prvak bude Sent Galen kako bi i u 3, kolu eventualno bili nosioci, dok crno-belima odgovara da na prvom mestu ostanu "Bojsi" ili možda Bazel.

Aktuelni šampion Švajcarske je sa 5:0 savladao Cirih u 32. kolu i sada ima dva boda više od Sent Galena koji tek treba da igra protiv Tuna u nedelju.

Miralem Sulejmani je bio strelac i asistent, dok je igrač utakmice definitivno Žan Pjer Nsame - momak koji je upisao het-trik i asistenciju.

I to upravo kod prvog gola Sulejmanija u 33. minutu, da bi u 44. pomenuti napadač verovatno i rešio pitanje pobednika protiv tima koji je igrao u kombinovanom sastavu.

Sulejmani se asistencijom revanširao Nsameu u 48. minutu, a onda je ovaj het-trik kompletirao u 59. sa bele tačke. Konačan rezultat postavio je Špilman u 73.

U nastavku pogledajte i golove sa ovog meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA