Strahinja već bio na razgovoru kod Kovača: Pavlović prvi put trenirao sa Monakom

Smestio se u Francuskoj i prionuo na posao

  • 0
Strahinja Pavlović Foto: Marko Jovanović

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović priključio se svojoj novoj ekipi, Monaku, a Kneževi su podelili fotografije sa prvog treninga svog pojačanja.

Pavlović je još prošle godine dogovorio odlazak u Monako za deset miliona evra, mada se znalo u decembru da će ostati u taboru crno-belih do kraja ove sezone.

Strahinja je tada u delegaciji sa Zvonimirom Vukićem potpisao vredan ugovor koji podrazumeva i unosne bonuse.

Sa fotografija koje je podelio Monako se može videti da je već imao i prve razgovore sa novim trenerom Nikom Kovačom koji je predstavljen zvanično u ponedeljak.

Poslednji meč za Partizan odigrao je u finalu Kupa protiv Vojvodine gde je u gorko-slatkoj završnici bio kriv za dva gola, ali je onda i postigao jedan za produžetke.

Posle penala je Voša slavila sa 6:4 ukupno, posle regularnih 2:2, tako da je Pavlović u poslednjoj sezoni otišao bez trofeja.

S druge strane, Monako će se posle prekinute sezone u Ligi 1, završene posle 28 kola, boriti da ode iznad devetog mesta gde ga je zatekla pandemija korona virusa.

Video: Strahinja Pavlović utučen posle poraza u finalu: Nisam bio zdrav, moje greške su koštale ekipu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA