≫ 

Grobari slave debakl Sent Galena, Zvezda za minut ostala bez mesta potencijalnog nosioca u 3. kolu?

S druge strane, ova pobeda Bazela raduje Partizan kom je potrebno da Sen Galen ne bude šampion i da ide u kvalifikacije za LE kako bi crno-beli bili nosioci

  • 7
FK Bazel

Printskrin: sporttube

Sent Galen polako gubi trku za šampionsku titulu u Švajcarskoj! Posle teškog poraza od Bazela kod kuće rezultatom 5:0, pružili su priliku lideru Jang Bojsu da u četvrtak veče pobegne čak pet bodova na tri kola do kraja!

To praktično znači da Crvenoj zvezdi sve više i više klizi to potencijalno mesto nosioca u 3. kolu kvalifikacija za šta im je, između ostalog, potrebno da Sent Galen uzme titulu. Sve ostalo ide u korist Partizanu koji se nada mestu nosioca u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sen Galen je derbi izgubio praktično u 5. minutu kada su gosti vodili već sa 2:0. Ademi je bio strelac u 4. minutu, a Kampo je povisio rezultat 60 sekundi kasnije.

Ademi je u 58. stavio tačku na ovaj trijumf, da bi Stokeru u 84. i Van Volsfingen u 88. naneli težak poraz domaćem timu.

Bazel je sada prišao na tri boda Sent Galenu koji je ostao na 62, dok Jang Bojs ima 64 i meč sa Ksamaksom.

Pogledajte i golove sa ove utakmice:

Video: Stanković od napadača Zvezde traži da budu konkretniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    22. jul 2020 | 23:52

    E bas mi drago da i oni nesto slave ove sezone!!! Svaka cast Grobari

  • Delija

    22. jul 2020 | 22:43

    Kakvi balvani ovaj s.galen pa oni su gori od Dinama iz Vranja a borili se kao za titulu. Svajcarsko-Siptarska liga je duplo gora od Srpske. Nema veze docice nama opet ovi Jang Bojsi u 3 kolu i opet cemo ih isprasiti

  • Deki

    23. jul 2020 | 08:13

    Dosadni ste vise, nebitno ko ce biti sampion Svajcarske jer su i Zvezda i Partizan smesne ekipe za evropski nivo-uskoro cete se uveriti u to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA