Edin Džeko sa 34 godine na pragu transfera kojim ostvaruje dečačke snove

Kao mali gledao je Ševčenka u tom dresu i zamišljao da bi nekada mogao da zaigra u njemu

  • 0
Edin Džeko Foto: Tanjug/AP

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, mogao bi posle četiri godine da napusti Rim i da pređe u redove Milana. Kako prenosi Gazeta, trener Milana, koji je nedavno produžio ugovor sa Rosonerima, želi Džeka i vidi ga kao idealnu zamenu za Zlatana Ibrahimovića, kojem ovog leta ističe ugovor sa klubom sa San Sira.

Još je neizvesno da li će Ibrahimović ostati u Milanu. To jeste Piolijeva velika želja, ali bi stvari oko ostanka švedskog napadača, koji uzgred ima i 38 godina, mogle da se iskomplikuju, a Edin Džeko je igrač sličnih karakteristika i sličnih liderskih osobina koje ceni trener Milana.

Džeko je svojevremeno bio blizu Milana dok je klubom upravljao Silvio Berluskoni, ali je tada umesto u Italiju iz Volfsburga otišao u Englesku u Mančester Siti.

Posle četiri godine u dresu Rome, Džeko bi sa 34 godine mogao da nastavi karijeru u Milanu, u dresu koji je sanjao kao dečak, dok je gledao svog idola Andreja Ševčenka.

Video: Mrkela: Jedan veliki klub se javio za Degeneka

Večeras (21.45) na San Siru gledaćemo duel dva najbolja tima u Seriji A od restarta fudbala u Italiji Milana i Atalante. A domaćinima je ova utakmica mnogo važnija jer jure plasman u Ligu Evrope. Kec je 3,10, iks 3,50, dvojka 2,25, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Atalanta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA