≫ 

Čulo se pucanje: Novinari otkrili razgovor Embapea i Makrona o povredi napadača PSŽ-a

Međutim, sam Embape je dodao da misli da nije ništa slomljeno. Ipak, konačni rezultat će se znati u subotu veče

  • 5
Kilijan Embape Embape u razgovoru sa Makronom Foto: AP/Tanjug

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Embape morao je u petak veče da napusti finale Kupa Francuske već na isteku pola sata igre, jer je na njega krvnički startovao fudbaler Sent Etjena Loik Perin.

Pomenuti fudbaler je automatski dobio crveni karton, dok je Embapea odmah preuzeo lekarski tim Svetaca koji se potom pobrinuo da njihov napadač izađe na dodelu pehara sa štakama.

A tokom te dodele, Embape je razmenio nekoliko reči sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i tom prilikom je, na pitanje "da li je povreda ozbiljna", navodno rekao:

- Čulo se pucanje! Međutim, mislim da nije ništa slomljeno - preneli su novinari Embapeove navodne reči.

Napadač Pari Sen Žermena bi u subotu veče trebalo da obavi detaljne preglede kako bi se uvideo stepen povrede. Navijači su u strahu s razlogom, jer je Embape glavni adut Svetaca u borbi za pehar Lige šampiona.

Podsetimo, PSŽ u četvrtfinalu igra protiv Atalante, dok bi u eventualnom polufinalu išao na boljeg iz meča Lajpcig - Atletiko Madrid.

>>> Večeras (21.05) igra se vrlo zanimljiv meč u Hrvatskoj, direktna borba za mesto u kvalifikacijama u Ligi šampiona, gde komšije prvi put u istoriji imaju dva predstavnika. Osijek čeka Lokomotivu, oba tima imaju 62 boda, a domaćin bolju gol-razliku i odgovara mu i remi. Kec je 1,90, iks 3,45, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Osijek – Lokomotiva.

Video: Ovo je sporni faul Joveljića nad Neimarom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    25. jul 2020 | 08:02

    Ovi lome noge kao Gobeljić iz zvezde!

  • Goran

    25. jul 2020 | 08:59

    Sada lepo onom drvoseči višemesečne kazna zabrane igranja! Ono je bio start za zatvor, da mu polomi nogu... I nije im to bilo dovoljno, igrač broj 8, 10-ak minuta posle ovog starta ponovo je pogibeljno startovao na igrača PSŽa (ne sećam se kog), a već je imao žuti karton. Sudija mu progledao kroz prste, a i to je bilo za crveni karton. Generalno, od jedne lepe utakmice u najavi, zeleni su napravili jedno veliko ništa, a opet su izgubili...

  • Tako

    25. jul 2020 | 10:56

    Čovjeku uništiš karijeru i život??!! Desi se povreda teška ne namjerno ali postoji i to valjda ljudsko dostojanstvo da se pokuša izbjeći bilo kakvi nagli startovi??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA