Nedavno se svađao sa Mihajlovićem, sada je zbog izjave o Embapeu pobrao simpatije fudbalske Evrope

Gasperini priželjkuje da Francuz igra protiv njegovog tima, iako je svestan da će PSŽ u tom slučaju biti dosta jači

  • 2
Atalanta, Bolonja Mihajlović i Gasperini na nedavnom meču između Atalante i Bolonje Foto: Tanjug-AP

Trener fudbalera Atalante Đanpjero Gasperini izjavio je da bi voleo da povreda Kilijana Embapea nije ozbiljnije prirode i da mladi Francuz igra protiv italijanskog tima u četvrtfinalu Lige šampiona.

Tom izjavom Gasperini , koji je nedavno dobio crveni karton posle svađe sa Sinišom Mihajlovićem, je pobrao simpatije cele fudbalske Evrope

- Žao mi je Mbapea, on je odličan momak, nadam se da nije ništa ozbiljno. Ne želimo da pobedimo zbog nesreće druge ekipe. Uostalom, ako pobediš protiv takvih igrača, onda tvoj rezultat vredi još više - rekao je Gasperini za Skajsport Italija.

Atalanta je sinoć u Seriji A remizirala protiv Milana 1:1, a PSŽ je osvojio Kup Francuske pobedom protiv Sent Etjena 1:0, ali je ostao gorak ukus zbog povrede Mbapea.

Koliko će mladi fudbaler pauzirati znaće se u subotu posle detaljnih lekarskih pregleda, a podsetimo da se Atalanta i PSŽ sastaju se u četvrtfinalu Lige šampiona 12. avgusta u Lisabonu.

Pomenimo i to da je sam Embape, tokom razgovora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, rekao da se čulo pucanje tokom faula, ali da mu se čini da ništa nije slomljeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rpd

    25. jul 2020 | 15:11

    Ne nego je trebao reci kako mu je drago sto se ovaj povredio...

  • Pile

    25. jul 2020 | 17:02

    Dovoljno godina imam a I iskustva da bih znao da covek jedno misli drugo govori trece radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA