Prvi put na Marakani i odmah gol, hvala Bogu! Spiridonović sabrao utiske posle prvenca za Zvezdu

On je zbog korone kasnije krenuo sa treninzima

  • 10
FK Crvena zvezda - FK Napredak Foto: Nikola Tomić

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović dao je gol u svom drugom meču u crveno-belom dresu i kaže da je osećaj "predivan".

On je bio strelac drugog pogotka Zvezde protiv Napretka iz Kruševca, na trećem pripremnom meču beogradskog tima ovog leta (2:1).

- Prvi put sam zaigrao na Marakani i odmah sam postigao pogodak. Kockice su se lepo sklopile i zahvalan sam Bogu na tome. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da ću pružiti još bolje partije. Gol posvećujem svojoj porodici. Oni su uvek uz mene - rekao je Spiridonović za klupski sajt.

Zvezda je pobedila Napredak sa 2:1, a pobednik je praktično odlučen u četiri minuta, 20. kada je precizan bio Mirko Ivanić i 24. kada je Spiridonović dao gol.

- Željan sam fudbala. Imali smo pauzu, a zbog korone sam krenuo i kasnije sa treninzima. Gladan sam golova i dobrih igara. Naravno, to važi za čitavu ekipu. Na svakom meču želimo da pokažemo koliko možemo. Željni smo pobeda. Treniramo svaki dan, visok je tempo, dobro je da uopšte stojimo na nogama. Umorni jesmo, ali mora tako. Pripremu se baza za ono što će nam kasnije biti potrebno - kaže Spiridonović.

Video: Prednost crveno-belih: Ivanić je strelac, Katai i Tomane su dobro povukli napad

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪

    25. jul 2020 | 22:09

    Hocemo li skoro videti da gol postignu Boaci, Pavkov ili Tomane? Sto se tice Spiridonovica, strasan je mali ,dobro pojacanje ,malo podseca na Radonju.

  • Milan

    25. jul 2020 | 22:19

    Gledao sam utakmicu na našem kanalu. Tanko ispod proseka

  • Milutin

    25. jul 2020 | 23:35

    Sramota od fudbala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA