≫ 

Prozivali su me i kad sam pobeđivao, nemam lepa sećanja: Miha ogorčen pred gostovanje bivšem klubu

Iskren je bio Miha

  • 1
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fjorentine domaćini su Bolonji u sredu u 21.45, a to će biti povratak Siniše Mihajlovića u Firencu i stadion "Artemio Franki", na kom je trenirao nekada Violu.

Vodio je Miha Fjorentinu u sezoni 2010-11, ali mu to nije ostalo baš u lepom sećanju.

- Oni su me prozivali i kada smo pobeđivali. Sa te strane, nemam lepa sećanja. Bio sam mnogo srećniji u Torinu i tamo sam imao toplu dobrodošlicu. Baš sam bio tužan što sam tamo dobio otkaz, ali to je fudbal - rekao je Mihajlović u najavi ove utakmice.

Poznato je da Miha želi da se bori za izlazak u Evropu, to će biti misija naredne sezone.

- U drugoj sezoni uzastopno smo ostvarili cilj, sledeći korak će biti da izađemo iz zone komfora i da se borimo za mesto u Evropi. Moramo da promenimo mentalni sklop i da budemo smireniji, da ne izgorimo brzo u emotivnim momentima. Ubeđen sam da će biti bolja sledeća godina.

Ostala su još dva kola do kraja Serije A.

- Još šest bodova je u igri, probaćemo da ih ugrabimo, ja ne igram na remi, samo da pobedim. Možda ih nećemo osvojiti, ali ja ne mogu nikada da pristupam drugačije. Ono što se za mene računa, to je da vidim posvećenost na treningu i meču, hoću hrabrost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    28. jul 2020 | 19:43

    Ti ako Bolonju sledece god izvedes u evropu ja cu pojest ovaj mobilni,jedino ako ne nadjes nedje na ulici jedno 50/60miliona eura naravno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA