≫ 

Uriniranje uživo na BBC-ju: Igrač Irskog tima se olakšao na terenu, kamera je baš sve snimila

Napadač Kolerajna na stubu srama

  • 1
Eoin Bredli Foto: twitter/j_devine88

U Severnoj Irskoj tokom vikenda na programu je bio Kup, i to polufinale, a drame je bilo u duelu Kolerajna i Balimene, koji je završen tek nakon produežtaka i penala, uz trijumf Balimene posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (3:1).

Ipak, nisu samo golovi, uzbuđenje i penal serija obeležili meč, već i napadač Kolerajna Eoin Bredli o kojem se ovog puta nisu pisali redovi zbog pogotka, asistencije ili neke slične bravure, već iz jednog drugog, nimalo prijatnog razloga po njega.

Na kraju krajeva, sam je kriv.

Nije mogao da se suzdrži u pauzi između regularnog dela meča i produžetaka, očajnički mu se išlo da se olakša, a kako ga je očigledno mrzelo da ode, ili je mislio da ne bi stigao na vreme, odlučio je da "to"  uradi na terenu, odmah pored saigrača koji su primali instrukcije od trenera.

Kamera stanice BBC 2 je baš sve snimila, pa je komentator morao da se izvinjava auditorijumu na neprijatnosti koju su doživeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA