Evo šta je Mitrović radio dok se Fulam borio za finale: Srbin nije prestajao da viče

Sve vreme je glasno bodrio svoje saigrače

  • 1
Aleksandar Mitrović Foto: Profimedia/Alamy

Tako bar kažu iz Fulama koji je putem svojih društvenih mreža objavio fotografiju usamljenog Aleksandra Mitrovića sa tribina Krejven Kotidža.

Mitrović nije mogao da igra revanš meč polufinala plej-ofa za plasman u Premijer ligu protiv Kardif Sitija, ali je doprinosio sa strane koliko je mogao.

On je propustio i prvi meč i revanš sa Kardifom zbog povrede zadnje lože, ali su Kotidžersi i bez njega bukirali mesto u finalu.

U prvom meču su pobedili sa 2:0, te im je poraz na sopstvenom terenu od 1:2 bio bezbolan. Mitrović je imao šansu da protiv Kardifa u polufinalu popravi svoj golgeterski saldo od 26 golova, da povrede nije bilo.

Ovako, sustigao ga je Oli Votkins i izjednačio se sa srpskim napadačem koji će, ako se oporavi, četvrtog avgusta u direktnom okršaju protiv Brentforda moći da pokaže ko je najbolji napadač Čempionšipa i ujedno pomogne svom Fulamu da se vrati u Premijer ligu.

Direktan plasman u elitno englesko takmičenje već su obezbedili Lids Junajted kao prvak Čempionšipa i drugoplasirani Vest Bromvič Albion.

Video: Nemanja Gudelj je zaraženi igrač Sevilje

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA