Tinja "tihi rat" u Arsenalu: Ozil otišao u Tursku na odmor, Arteta ga precrtava i za Čelsi

Bizarni slučaj preskupo košta Arsenal

  • 0
Sead kolašinac i Mesut Ozil Foto: Facebook / Sead Kolašinac

Mesut Ozil neće u subotu igrati protiv Čelsija za Arsenal u finalu FA Kupa jer je otišao na odmor u Tursku, pišu britanski mediji.

Ozil nije igrao kod Artete ni minut od restarta sezone u Premijer ligi sredinom juna, a od tada je prošlo mesec i po dana.

Iako je jedan od najskuplje plaćenih igrača u Premijer ligi, nije bio u postavama ni kada je bio spreman, a zvanični stav kluba je da je imao problema sa leđima veći deo proleća.

On je na društvenim mrežama rekao da je spreman "da dočeka šampione" kada je Liverpul poražen od Arsenal u finišu sezone, ali ga je Arteta i tada izostavio iz sastava.

Otud sve više engleskih medija piše da u ekipi tinja "rat" između Artete i uprave kluba na jednoj i Ozila na drugoj strani.

Njegov agent je u četvrtak poručio da Mesut ne namerava da napusti klub, a da će po isteku ugovora narednog leta Ozil verovatno u Aziju, Tursku ili SAD, ali da će 90 posto napustiti Arsenal.

Video: Trener crveno-belih o simbolici brojeva na dresovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA