≫ 

Lalatović o separatističkim porukama ultrasa TSC-a: Ovo je derbi severa Srbije, velike i nedeljive!

Nije ovo južni derbi, naveo je Lalatović

  • 21
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Trener Vojvodine Nenad Lalatović reagovao je na provokativne poruke ekstremnih navijača TSC-a iz Bačke Topole posle meča sa ovom ekipom.

Voša i TSC su remizirali 2:2 u prvom kolu nove sezone Superlige Srbije, a Lalatović je posle meča kratko prokomentarisao čitavu situaciju.

- Ovo je danas bio derbi severa Srbije, velike i nedeljive Srbije i ovo je duel dva srpska kluba, to mora da se zna i da tako bude sad i ubuduće. Želim samo to da kažem, a derbi srpskih klubova je bio veoma kvalitetan i remi je najrealniji ishod - rekao je Lalatović posle meča.

Prethodno su navijači iz grupe "Plavi bećari" objavili poruku u kojoj su provokativno najavili meč sa Vojvodinom kao "južni derbi".

- Nova sezona počinje i naš voljeni tim kreće u marš protiv jedne od najjačih ekipa lige, to nam daje razlog za slavlje. Uz to, uspeli smo da uđemo u Evropu, imamo dobre šanse da u ovoj sezoni igramo na svom novom stadionu i sve počinje "južnim derbijem". Ali.. Pred praznim stolicama, što je ekstremno teško prihvatiti - napisali su navijači.

Kada je reč o dešavanjima na terenu, TSC je poveo golom Nenada Lukića u 26. minutu, ali je tim Nenada Lalatovića odgovorio sa dva gola.

Najpre je Momčilo Mrkaić u 35. minutu poravnao na 1:1, a onda je Boris Varga na startu drugog poluvremena doneo Voši prednost 2:1 autogolom. Vladimir Silađi je u finišu meča i 79. minutu postavio konačan rezultat golom za 2:2.

Video: Reakcije Dejana Stankovića za vreme prijateljske utakmice Zvezde i Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    31. jul 2020 | 22:16

    Tako je Lalate srbine kazi separatistima kad oni koji treba da kazu cute kao i uvek!

  • Sapcanin

    31. jul 2020 | 21:30

    Sad bi FSS trebao da kazni klub za primer drugima.

  • Лала

    31. jul 2020 | 21:42

    Као и све друго код нас и ово ће да прође некажњено и непримећено, а кад једном дође до веће гужве, онда ће бити касно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA