Zlatan je deo našeg projekta, zadržaćemo ga po svaku cenu: Maldini naveo zašto je "zapeo" za Ibru

Sada nema dileme

  • 1
Zlatan Ibrahimović, Paolo Maldini Foto: Tanjug/AP, Guliver/Claudio Villa/Getty Images

Direktor Milana Paolo Maldini potvrdio je da je Zlatan Ibrahimović deo "Milanovog projekta" za narednu sezonu.

Pre samo mesec dana i manje Ibrahimović nije bio zadovoljan stanjem u klubu, ali je kako se sezona bližila kraju, to mišljenje menjao. Sada se govori samo o tome kako će ostati, a Maldinijeve reči

- Izgradili smo nešto ove sezone i tome treba dati konstantnost. Zato ćemo sledeće sezone probati da nadogradimo nešto na osnovama koje smo sada postavili. Da budem potpuno iskren, Zlatan Ibrahimović je deo tog projekta. Tu pregovori neće biti laki, ali smo potpuno rešeni da ga zadržimo. Imamo mnogo mladih igrač koji mogu neviđeno da napreduju sa Ibrom pored sebe - objasnio je Maldini za italijanski Skaj.

Poslednjih dana pričalo se i o tome da "rosoneri" hoće da dovedu ofanzivca Totenhema - Serža Orijea, ali su to bile samo glasine. Sve do sada.

- Pričali smo sa njegovim agentom prošle godine i sad ćemo videti kako će proći sledećih nekoliko nedelja - rekao je Maldini uz zagonetan osmeh.

Dodao je da se u direktorskoj ulozi mora naučiti strpljenju, mada svi žele rezultate i uspehe "odmah i sada", posebno u klubovima kakav je Milan.

Video: Stankovic o zasićenosti igrača: Ako to osetim, reagovaću sa zadovoljstvom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan karaburna

    2. avgust 2020 | 21:22

    Pa vi ko da se bojite da ce milan ispasti iz lige pa drzite zlatana. Da taj klub nema ambicije vise da ide na nesto vise. Sa zlatanom 7/8 mesto je max.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA