≫ 

Danilo Grujić "sklonjen" posle spornog penala u Kruševcu: Evo ko sudi Zvezdi i Partizanu u 2. kolu

Sudijska komisija odredila arbitre za naredne utakmice

  • 27
Danilo Grujić

Na hlađenju: Danilo Grujić; Foto: Marko Jovanović

Prašina se još nije slegla od minulog vikenda, a već u sredu na programu je drugo kolo Superlige Srbije.

I Partizan i Crvena zvezda će istog dana u akciju po bodove, s tim da će crno-beli (kao u Kruševcu) ponovo na teren dva časa ranije od večitog rivala.

Meč Partizana protiv Novog Pazara igra se od 17 časova, dok Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša od 19 na Marakani. Sudijska komisija FSS-a odredila je i arbitre za ove utakmice.

Glavni sudija meča kraj Jošanice biće Novak Simović, arbitar iz Lovćenca koji je na startu sezone delio pravdu u meču TSC - Vojvodina (2:2), a pomagaće mu Nikola Đorović i Miloš Simović.

Kada je reč o malom derbiju na Marakani, glavni sudija na ''Rajku Mitiću'' biće Lazar Lukić iz Resnika, a pomoćnici će mu biti Dragan Bogićević i Bojan Banović.

Lukić je u prvom kolu bio glavni sudija na utakmici Spartak - Zlatibor (3:0).

Zanimljivo je da Danilo Grujić koji je u prvom kolu dosudio sporan penal za Partizan u Kruševcu nije delegiran za ovo kolo pa neće deliti pravdu u Superligi. To je verovatno delom i posledica saopštenja koje je izdala Crvena zvezda, a u kome je tražila žestoku kaznu za arbitra iz Niša.

Video: Penal za Partizan, 1:2! Pogodio je sa bele tačke Natho

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    3. avgust 2020 | 13:16

    Kakva stamota na startu rukovodioci FSS i čelnici Zvezde udruženi odmah dali do znanja sudijama da moraju suditi protiv Partizana ili neće biti delegirani. Sramota šta se radi oko dosudjenog penala koji je bio trista posto ali nije bio u korist Zvezde zato ovolika prašina. Hoće ganci da se odlepe od početka pa kada dodje pri kraju kao obično dele bodove svojim filijalama. Ovu lakrdiju treba odmah prekinuti jer ako Zvezda treba da donosi odluke ko i gde da sudi fudbal onda nema svrhe ni da se igra. Proglasite Zvezdu prvakom pa onda nek se idigra jednom pošteno prvenstvo.

  • Sojic

    3. avgust 2020 | 11:38

    Koji mozak stavi da se igraju utakmice od 17h u avgustu???????

  • MrDr

    3. avgust 2020 | 13:26

    Mislim da je realno da Zvezda počinje prvenstvo sa plus 17 bodova u odnosu na druge, pa da svi budu srećni !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA