≫ 

I Vojvodina grmi zbog suđenja: Novosađani traže izuzeće Novaka Simovića u nastavku sezone

Nema mira u srpskom fudbalu

  • 5
FK Radnički Niš Novak Simović: Foto: MN Press

Još se nije slegla prašina zbog sporne utakmice između Napretka i Partizana u Kruševcu, a na pomolu je novi skandal u srpskom fudbalu.

Ni u Vojvodini nisu zadovoljni suđenjem u prvom kolu Superlige na utakmici protiv TSC-a koja je završena rezultatom 2:2, pa su zatražili od Sudijske komisije da im glavni arbitar tog meča Novak Simović više ne deli pravdu u nastavku sezone.

Zanimljivo, radi se o sudiji iz Lovćenca, mesta nadomak Bačke Topole, koji je sudio komšijama u petak uveče.

Mi smo se obratili FSS-u i Sudijskoj organizaciji, kao i Zajednici, povodom nezadovoljstva na toj utakmici. Mislim da smo direktno oštećeni i tražili smo izuzeće Novaka Simovića za sve buduće utakmice. Vojvodina je najstariji građanski klub u Srbiji, trofejni klub, ne zaslužuje takav tretman - naglasio je član upravnog odbora kluba sa Karađorđa Ljubomir Apro na konferenciji za medije.

U Vojvodini su odbili da otkriju novinarima šta konkretno zameraju glavnom sudiji iz straha od potencijalne kazne, a saopštili su i da su razgovarali sa trenerom Nenadom Lalatovićem u svetlu poslednjeg medijskog istupa koji je imao političku konotaciju.

Podsetimo, Novak Simović je delegiran za drugo kolo Superlige i sudiće u sredu od 17 časova meč Novi Pazar - Partizan.

Video: Lalatović uzeo mikrofon, a onda je krenulo prozivanje: Trener poslao uvredljivu poruku Grobarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    3. avgust 2020 | 14:44

    Ljudi, od kad je u FSS došao Kokeza, sve je krenulo naopačke. Zar je moguće da pored toliko fudbalskih ljudi mi izabrasmo čoveka koji nema VEZE SA FUDBALOM. Tuga i jad.

  • Miro

    3. avgust 2020 | 14:51

    Sve je to maslo Kokeze, koji je zadržao Toletove kadrove ( lopove). Ova liga je mrtva a oni ne popuštaju. Drže svoje lopove da dalje uništavaju sto se može uništiti.

  • Miro

    3. avgust 2020 | 14:51

    Sve je to maslo Kokeze, koji je zadržao Toletove kadrove ( lopove). Ova liga je mrtva a oni ne popuštaju. Drže svoje lopove da dalje uništavaju sto se može uništiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA