Tomane o meču sa Novim Pazarom: To je ono što krasi velike timove!

Portugalca raduje pristup posle teških priprema koje su crveno-beli imali

  • 5
FK Crvena zvezda, FK Novi Pazar Tomane (prvi sleva) slavi gol Zvezde protiv Pazara Foto: MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Tomane Mendeš izjavio je da je na startu sezone protiv Novog Pazara bilo najbitnije da se pobedi, a da će njegovi golovi sigurno doći.

Podsetimo, Tomane nije bio strelac na otvaranju sezone, ali je iznudio penal koji je Mirko Ivanić pretvorio u gol za 2:0.

- Bilo je veoma važno da trijumfujemo na otvaranju prvenstva. Prva takmičarska utakmica posle priprema je uvek specifična, često se dešavaju iznenađenja, ali smo i više nego ozbiljno pristupili duelu i nismo ostvarili prostora za neželjen rezultat. Smatram da ćemo iz meča u meč delovati sve sigurnije i ubedljivije -  rekao je Tomane za klupski sajt.

Portugalski napadač zadovoljan je svojim nastupom, ali ostavlja prostora za još bolje igre.

- Mislim da sam dobro odigrao, ali naravno da uvek može bolje. Bitno je da je čitav tim bio na nivou i to posle zaista teških priprema. Nije bilo lako da iz onakvog rada kakav smo imali na Divičibarama i u Staroj Pazovi uđemo u meč, istrčimo kvalitetno i naposletku trijumfujemo, međutim, to je ono što krasi velike timove. Ekipno smo bili odlični, verujem da sam doprineo tome, a golovi će doći.

Tomane je na susretu protiv Novog Pazara iza sebe, sem Ivanića kog poznaje od ranije, imao Kataija i Spiridonovića, momke sa kojima je prvi put zaigrao na takmičarskom meču.

- Upoznali smo se tokom priprema i na terenu i van terena. Činjenica je da su sjajni igrači, a sa velikim fudbalerima je uvek lako igrati. Naravno da će to sve bolje izgledati kako sezona bude odmicala i kako se budemo sve više upoznavali na terenu, ali i protiv Novog Pazara je bila fenomenalna saradnja - poručuje Tomane.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    3. avgust 2020 | 19:00

    Ne bih da potcenjujem novi pazar..ali ekipa im je skrpljena za mesec dana po sistemu daj sta das..i bice ove sezone samo za gol razliku..i ako cemo na osnovu tih ekipa ocenjivati snagu sampiona svaka nam cast?👌

  • M.D.

    3. avgust 2020 | 16:52

    Bitno je da sudija svira penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA