≫ 

Nastavlja se Liga Evrope uz slatke muke za kladioničare: Nikad luđe kvote, ovo su favoriti za trofej

I sami bukmejkeri ne mogu da predvide ko ima veće šanse u određenim duelima, što ljubiteljima klađenja daje posebnu draž

  • 16
Fudbal, parovi, liga Evrope

Foto: Tanjug/AP, Wikipedia

Posle punih pet meseci čekanja, nastavlja se Liga Evrope, koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa posle prvih mečeva osmine finala odigranih 12. marta i uz još da neodigrana para, pošto je u pitanju bio duel klubova iz Italije i Španije (Inter - Hetafe i Sevilja - Roma), koje su bile najteže pogođene zarazom u to vreme.

Iako je u nekim mečevima faktički već rešeno pitanje pobednika posle prvih mečeva, kao što je slučaj sa parovima Mančester junajted - LASK, Bazel - Ajntraht i Leverkuzen - Rendžers, u ostalim je potpuna neizvesnost, a toga su svesne i kladionice, gde Meridian nudi potpuno "lude" kvote za neke parove.

I sami bukmejkeri nisu sigurni kako bi mogli da se završe mečevi Kopenhagen - Bašakšehir, Šahtjor - Volfsburg, Bazel - Ajntraht, gde su kvote gotovo ujednačene, što zbog nepoznanica oko forme timova, što zbog rezultata iz prvog duela.

Jedini jasni favorit u duelima osmine finala je Mančester junajted, zatim Leverkuzen i Vulverhemtpon i Inter, kod kojih je kvota ipak nešto veća.

Treba napomenuti da se revanš mečevi, kod kojih je odigran prvi susret, igraju na stadionima domaćina, dok se na neutralnom ternu igraju dueli Inter - Hetafe (Gelzenkirhen) i Sevilja - Roma (Duizburg), kod kojih nije odigran prvi meč, pa će pitanje četvrtfinaliste rešiti u jednom meču.

Meridian je takođe izašao i sa prvom predikcijom ko osvaja trofej, pa je tako za sada najveći favorit za to Mančester junajted, na koga je kvota 2,8, sledi Inter sa kvotom 5.58, pa Leverkuzen sa 7.14, Vulverhemton sa 8.26, dok je na petom mestu Sevilja sa 8.59.

Najveća kvota je na LASK, čak 1936.93, dok je prati Rendžers sa 251.35.

Pogledajte i sve kvote kladionice Meridian za osvajača Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    5. avgust 2020 | 09:59

    oni znaju ko vec igra finale i tačan rezultat a to da neznanju priče za malu decu svaka utakmica u zadnjih tri meseca u svim ligama nežna gde su veće namestaljka evo slučaj 2 lige Austrija pobede Ried od 9-0 i njegovog konkurenta od 6 - 1 to odmah izbaciti iz lige i debelo kazniti novine samo o tome pišu SKANDAL

  • Nemanja

    5. avgust 2020 | 10:02

    Inter se gura do trofeja !!

  • Jeca993

    5. avgust 2020 | 12:13

    Inter moj licni favorit ali videcemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA