≫ 

Odigrao 14 minuta za 3 godine, Dinamo ga za milion prodao klubu koji preti Zvezdi u kvalifikacijama

Mnogi kažu da je ovo dobar potez Modrih

  • 1
Roko Baturina Printskrin: Youtube/Nogometni klub Bravo

Hrvatski napadač Roko Baturina (20) napustio je zagrebački Dinamo i postao je novi član Ferencvaroša, javio je ovaj mađarski kliub!

S druge strane, mediji u Hrvatskoj istuči da će Dinamo na ime transfera za momka koji je odigrao samo 14 minuta dobiti okruglo milion evra.

Baturina je u Dinam,o stigao 2017. godine i svoj jedini nastup imao je još 2019. godine protiv Slaven Belupa (3:0), kada je ušao sa klupe i odigrao tih 14 minuta.

U dresu drugog tima Dinama dao je sedam golova na 21 meč, dok je ove sezone blistao u dresu slovenačkog Brava gde je na 16 mečeva dao osam golova i upravo to ga je preporučilo Mađarima.

Mađarima koji bi u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona mogli da budu protivnici Crvene zvezde s obzirom na to da je srpski šampion povlašćen, a Ferencvaroš nije.

Naravno, ukoliko crveno-veli budu igrali u 2. kolu s obzirom na to da od rezultata u Ligi šampiona zavisi hoće li Zvezda takmičenje krenuti od starta ili tek od pomenutog 2. kola.

Video: Nenad Bjelica objasnio kako Dinamo dovodi igrače Barse i Arsenala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA