≫ 

Milošević strancima pričao po čemu je mladi Stevanović bolji od Azara

Detaljna analiza od strane trenera crno-belih

  • 29
filip stevanović Stevanović na meču protiv Junajteda Foto: MN Press

Sajt "ScoutedFootball", inače specijalizovan za analizu mladih fudbalskih talenata, nedavno je "ugostio" trenera Partizana Sava Miloševića koji je govorio o krilnim napadaču crno-belih Filipu Stevanoviću.

Najavljen kao igrač koji je igrao "rame uz rame" sa Sinišom Mihajlovićem, Dejanom Savićevićem, Dejanom Stankovićem i Predragom Mijatovićem, Milošević je pričao o tome zašto je Stevanović toliko uzbudljiv i talentovan tinejdžer.

- Kada se okrene licem prema vama, vi ste "mrtvi."Jeste, on je krilni igrač, ali njegova sposobnost da postiže golove je neverovatna. Njegov udarac desnom nogom je smrtonosan, ako mu dopustite da se namesti, "ubiće vas" iz bilo koje pozicije - rekao je Milošević i nastavio:

- Već je bio u klubu kada sam ja došao. imao je 16 godina i nešto malo više, tri meseca. Ali, kada igra fudbal, na terenu se to ne vidi. Njegova fudbalska inteligencija je vrlo visoka, a on igra zrelo. Eksplozivan je, brz, ima sjajnu tehniku, kombinuje neke stvari koje retko idu jedna sa drugom.

Nastavio je Milošević da priča o Stevanoviću, momku rođenom u septembru 2002. godine.

- Možda je najvažnije to što je on sjajan i obrazovan momak. Svi smo videli da igrači troše svoj talenat, jer nisu psihički mogli da se izbore sa pritiskom. Ali Stevanović je profesionalac, sluša svakoga. Spreman je da uči bez ikakvog ispitivanja. Zna da je talentovan, ali da mora još više da radi i uči - rekao je Milošević koji je na pitanje da Stevanovićča uporedi s nekim dodao:

- Možda Eden Azar, ako bih morao da biram. Slične su visine, težine, tehnike, imaju neke slične kvalitete. Razlika je u tome što je Azar jači, a Filip više "gol igrač", direktan je.

Video: Milošević: Prioritet ove sezone je da vratimo titulu u Humsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Op

    3. avgust 2020 | 18:31

    Savo,svaki put kada otvoris usta ti odvalis neku glupost.

  • Milan

    3. avgust 2020 | 19:27

    Neka mi neko samo kaze ime jednog naseg igraca (mislim iz nase lige ) koji moze da igra u nekom velikom Evropskom klubu,samo jedno ime .

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. avgust 2020 | 18:12

    Велики "стручњак" и његове анализе...боље да је анализирао махање Грује гробара, него што је побегао у свлачионицу😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA