≫ 

Napadač Zlatibora skuplji od Kataija i Sume: Sve čari Linglong Fantazija i neobični cenovnik igrača

Umar Sadik dominira kao najpopularniji, ali su Suma i Katai manje procenjeni nego pojedinci iz Zlatibora ili Spartaka

  • 7
Sejduba Suma, Aleksandar Katai Foto; MN Press, real-manager.club

Početak Superlige doneo je još početak nove Linglong Fantazi igrice, u kojoj je prilično zanimljiv cenovnik igrača.

- Nakon prošlosezonskog uspešnog lansiranja zvanične fantazi igre Linglong Tire Super Lige Srbije, pod nazivom Real Manager, čeka nas nova sezona i nova šansa za prave ljubitelje srpskog fudbala da pokažu menadžerske sposobnosti i koliko dobro poznaju mogućnosti igrača u elitnom rangu. Da je ovo bio pravi potez bilo je jasno već nakon prvih analiza, jer je tokom minule sezone učešće uzelo čak 30.000 takmičara - saopštila je nedavno Superliga najavu nove igrice.

Prema Superligi, pravila igre postavljena su tako da je limitiran budžet, kao i broj igrača koje takmičari mogu angažovati iz jedne superligaške ekipe, što sprečava ’’navijačko’’ vođenje tima i primorava menadžere da pažljivo analiziraju potencijale igrača iz svih klubova.

- To je dovelo do značajne afirmacije manje poznatih igrača, a ispostavilo se da su upravo prvotimci uslovno rečeno ’’manjih’’ klubova sjajnim igrama obeležili čitavu sezonu i doneli takmičarima najveći broj poena. Upravo to je bio razlog zbog kog su čelni ljudi Zajednice sa zadovoljstvom ušli u projekat izrade ove aplikacije u saradnji sa renomiranom svetskom kompanijom Funatix koja je zvanični partner nekoliko renomiranih svetskih liga - dodaje se.

Tako je došlo i do toga da u rangu najskupljih igrača bude Nemanja Nikolić iz Spartaka, koji je procenjen na čak 15 miliona! Istu cenu imaju Milan Pavkov, Ričmond Boaći i Gelor Kanga, Tomane je procenjen na 14 miliona, kolika je cena i Dejana Vidića iz Zlatibora.

Ispostavilo se i da je Mladen Galić iz Proletera procenjen na 13 miliona, to je cena još Umaru Sadiku, Bojanu Matiću, Vladimiru Radivojeviću i Šou Jamamotu.

Cenu od 12.5 miliona ima Nikola Drinčić, na 12 miliona su Sejduba Suma, Bibras Natho i Lazar Tufegdžić, za Nenada Lukića ili Nemanju Čovića igrači moraju da izdvoje virtuelnih 11.5 miliona.

Što se tiče učinka u prvom kolu, ko je u tim svrstao Milana Makarića iz Radničkog, najviše je profitirao, jer je on doneo čak 134 boda, sa dva gola Voždovcu na gostovanju.

Linglong Fantazi Lista igrača koji su najviše poena doneli u 1. kolu Foto: Linglong Fantazi

Što se tiče popularnosti, na vrhu je Umar Sadik, slede Stefan Šapić, Aleksandar Katai, Bibras Natho, Petar Bojić i Milan Borjan, kjkoji je najbolje kotirani golman. Njega prati Nikola Simić iz Čukaričkog zbog cene od 3 miliona, dalje su na listi najkorišćenijih Nenad Lukić, Nemanja Tekijaški iz Spartaka i Bojan Balaž iz TSC-a.

Linglong Fantazi Lista najpopularnijih igrača u igrici Foto: real-manager.club/sr/game

Kako izgleda sam vrh cenovnika, možete pogledati u galeriji.

Video: Zoran Tošić blista u Kini: Bivši igrač Partizana se poigrava sa rivalima u novom klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. avgust 2020 | 18:10

    Судија Грујић је ван конкуренције и најскупљи, јер се показао као добар асистент гробарима...такву асистенцију у 89 мин.и Меси тешко да би могао да смисли...

  • sova

    3. avgust 2020 | 18:31

    Vidimo se uskoro, i slobodno može i Terzić da sudi,jer ponovo nećete šutnuti loptu u okvir gola Partizana.

  • N

    3. avgust 2020 | 18:20

    Sto je najzanimljivije Makaric je bio prvi u srbiji u igrici jer je stavio sam sebe u tim i to za kapitena kome su bodovi duplirani, i onda otisao na utakmicu i dao dva gola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA