≫ 

Nije prošao u Partizanu, potpisao za Novi Pazar na godinu dana!

Abdulaj Sise ostaje u srpskom fudbalu

  • 1
Abdulaj Sise

Foto: Privatna arhiva

Abdulaj Sise ostaje u srpskom fudbalu, iako nedavno nije prošao probu u Partizanu u koji je došao na preporuku Sejdube Sume!

Defanzivac i povremeni reprezentativac Gvineje narednih godinu dana nosiće dres Novog Pazara, potvrđeno je iz kluba. Sise igra na poziciji desnog beka, može da pokrije i onu štopersku, a debitovaće baš protiv Partizana u sredu, kada crno-beli od 17.00 časova gostuju Novom Pazaru u okviru 2. kola.

Inače, nema mnogo podataka o ovom igraču na specijalizovanim fudbalskm sajtovima, možda zbog činjenica da je mahom branio boje klubova koji nisu u najjačim rangovima takmičenja.

U rodnoj Gvineji je igrao u Felo Staru, potom se preselio u Francusku, gde je branio boje Maritiga, Anžea i na posletku Šiltigajma, sa kojim (prema pojedinim portalima) još uvek ima ugovor. Povremeni je član A selekcije Gvineje, za koju je odigrao 20 utakmica (takođe treba uzeti sa rezervom, jer različiti izvori pružaju različite podatke).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. avgust 2020 | 22:25

    U najavi ako mu daju da igra u sredu daje gol partizanu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA