≫ 

Legendarni defanzivac Premijer lige o Van Dajku: Ima jednu manu, ali je jako pametan i prikriva je

Zanimljivo mišljenje nekadašnjeg asa Arsenala, Liverpula i Mančester Sitija - sada pomoćnog trenera Lestera

  • 0
Britain Soccer Premier League

Foto: Tanjug/AP

Kolo Ture, legendarni defanzivac Premijer lige, složio se sa fudbalskim stučnjacima da je Holanđanin Virdžil Van Dajk trenutno najbolji štoper na svetu!

Međutim, Ture, koji je trenutno pomoćni trener Lestera, smatra da i štoper Liverpula ima jednu manu koju protivnički igrači retko koriste.

- Nisam primwtio da ga puno rivala napadaju u situacijama 1 na 1. Po mom mišljenju, to je njegova slabost. Jako je visok i ako ga odlučno napadnete s loptom može dosta da se namuči. Međutim, jako je pametan i dobro prikriva tu slabost - rekao je nekadašnji as Arsenala, LIverpula i Mančester Sitija, pa dodao:

- Toliko je pametan da se sjajno povlači, ali ako ste zaista agresivni u napadu u situaciji 1 na 1 mislim da možete nešto napraviti protiv njega. Gomez i ostali odlični igrači Liverpula mu dosta pomažu. Ta činjenica mu puno olakšava posao i zato se čini da igra s lakoćom. Ipak, mislim da je jako kvalitetan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA