≫ 

Adem Ljajić trenirao sa Novim Pazarom, klub iz Premijer lige već spremio ponudu za njega

Vezista Orlova trenutno boravi u rodnom gradu i osluškuje vesti sa Ostrva

  • 0
Sergej Milinković Savić, Adem Ljajić Foto: Marko Jovanović

Adem Ljajić, vezista Bešiktaša i fudbalske reprezentacije Srbije, trenirao je u ponedeljak sa timom iz rodnog grada - Novim Pazarom!

I to dva dana pre meča koji će Pazarci na svom terenu (sreda, 17.00) igrati protiv Partizana u kom je Ljajić praktično ponikao (stigao iz Jošanice u mlađe kategorije crno-belih), a zatim i igrao dve seniorske sezone.

Ljajić se nedavno oporavio od korona virusa kojim je bio zaražen i sezonu je završio u dresu Bešiktaša koji ima ideju da ga proda ovo leto. Pre svega zbog visoke plate koju Adem prima tamo.

A prema poslednjim informacijama, za njega je zainteresovan Vest Bromvič Albion koji je nedavno ušao u Premijer ligu i kog sa klupe predvodi Hrvat Slaven Bilić. Osim Ljajića, Bilić navodno hoće i sunarodinka Domagija Vidu.

Što se tiče Novog Pazara, oni su u ponedeljak potpisali i defanzivca Abdulaja Sisea koji nije prošao probu u Partizanu i kom je pozicija desnog beka primarna.

U nastavku pogledajte i fotografije Adema Ljajića sa treninga Novog Pazara:

Video: Mitrović uplašio Ljajića dok je pevao narodnjački hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA