Sulejmani slavi titulu, bivši lider Voše 2. asistent Švajcarske: Kraj lige koju su pratili "večitih"

Kraj posle derbija koji je dobio Jang Bojs

  • 1
Miralem Sulejmani Foto: MN Press

Fudbaleri Jang Bojsa potvrdili su šampionsku titulu u Švajcarskoj, pobedivši Sent Galen u poslednjem kolu sa 3:1.

Naš Miralem Sulejmani je tako proslavio titulu, koja je ozvaničena kolo pre kraja trke. Ipak, u poslednjoj rundi, Jang Bojs se nije opustio protiv najvećeg takmaca, pa je potvrdio šampionski kvalitet.

Dva gola dao je Nsame do 22. minuta, Ngamaleu je u postavio konačan rezultat u 86, a Sulejmani uz Kamaru nije ulazio u igru, pored toga je izvršeno pet izmena.

Cirih je prokockao 3:0 protiv Tuna, na kraju je bilo 3:3 zbog golova gostiju u razmaku od 74. do 90. minuta, a iznad crte ispadanja ostao je Sion, koji je savladao Servet sa 2:1.

Za Server je ceo meč odigrao Miroslav Stevanović, koji je sezonu završio kao 2. asistent lige sa 11 dodavanja, uz osam pogodaka. Prvi po asistencijama je Gertler iz Sent Galena, neprikosnoveni strelac je Nsame sa 32 pogotka.

Inače, zbog evropskih kalkulacija, Zvezda i Partizan su pomno pratili ovaj rasplet u Švajcarskoj, a detalje i posledice možete pogledati ovde.

 

Video: Nenad Bjelica uporedio duele Zvezde i Dinama sa Jang Bojsom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    3. avgust 2020 | 23:59

    Cestitam Grobari. Posle Sadikovog driblinga i Stative protiv Junajteda. Jos jedan trofej! Tripletom obeleziti 2020-tu nije mala stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA