Evo gde možete uživo da gledate Zvezdu i Partizan u 2. kolu Superlige

Nastavlja se prvenstvo Srbije, a večiti rivali imaju zanimljive duele

  • 4
FK Partizan - FK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Posle burnog prvog kola, koje je izazvalo novi rat saopštenjima, Crvena zvezda i Partizan nastavljaju Superligu već u sredu. Partizan ponovo gostuje, ovoga puta Novom Pazaru, dok Crvena zvezda dočekuje Radnički.

Čim završi jedan meč, počinje drugi, tako da navijače očekuje novi "superligaški" maraton koji uživo mogu da gledaju na kanalu Arena sport 1. Partizan od 17 časova gostuje Novom Pazaru, a Zvezda od 19.00 na Marakani dočekuje Radnički iz Kragujevca.

TV program će biti bogat sportskim dešavanjima za jednu sredu, jer počinje i Liga Evrope, a na programu je i NBA, ali će ipak oči sportske javnosti u Srbiji najviše biti uprte ka večitima.

Gostovanje Pazaru tradicionalno je nezgodno za crno-bele i sve druge klubove, ali će ovoga puta biti nešto lakše izabranicima Sava Miloševića, jer publike na ovom meču neće biti zbog epidemije korona virusa, koja je posebno bila kritična u ovom gradu.

Radnički je već godinama u vrhu srpskog fudbala, ali protiv Zvezde na Marakani od povratka u elitu 2012. godine od 11 utakmica ima 10 poraza i samo jedan remi. Prema najavama trenera Nišlija Radoslava Bataka, protiv Zvezde bi mogao da rotira pet do šest igrača, kako bi sprečio eventualne povrede, što bi Dejanu Stankoviću i njegovim izabranicima moglo da olakša posao u 2. kolu.

Prenos ovih mečeva uživo možete u sredu da pratite i na našem portalu.

Video: Komična situacija sa meča Napredak - Partizan: Sudija pokazao 10 minuta nadoknade, pa menjao na 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    4. avgust 2020 | 10:23

    Partizan ne morate ni da prenosite. Uživo se uključite u 90+, tada se sve rešava. Penal, crveni karton, gol za pobedu i kraj!

  • Darko pfc

    4. avgust 2020 | 11:41

    Vidi ove strufove sto volim ovako javno da se kaze bice sklanjalica. Vidi ovog iz Nisa rotirace 5-6 igraca da ne dodje do povrede,strufovi odmah upisite 3 boda u najavi. Decko tek je drugo kolo. Zato peglamo vas vec tri Hof.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    4. avgust 2020 | 10:05

    Не бих рекао бурно, већ уобичајено..ми добили рутински, шампионски, они непостостојећим пеналом у 89 мин, као поклон од верног судије гробара...већ толико пута виђен сценарио

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA