≫ 

Zvezdin potencijalni rival u kvalifikacijama za Ligu šampiona pregovara s Balotelijem

Prava transfer bomba u komšiluku

  • 2
Mario Baloteli Foto: Youtube/BlobTube

U noći kada je odbranio titulu šampiona Rumunije gazda Kluža Nelu Varga je detonirao pravu transfer bombu - da pregovara sa Marijom Balotelijem.

Poznati biznismen je otkrio u jednoj emisiji da razgovara sa poznatim italijanskim napadačem koji se posvađao s upravom Breše i mogao bi da stigne kao slobodan igrač posle selidbe ovog kluba u Seriju B.

Adut Kluža je i taj što će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jedan od potencijalnih rivala mu je i Crvena zvezda, a što bi moglo da bude primamljivo Baloteliju.

Kako se navodi, za sada pregovori idu u dobrom smeru i ne deluje kao naučna fantastika da iskusni napadač završi na kraju u komšiliku.

Italijan se nije proslavio ove sezone pošto je na 19 utakmica postigao sam pet golova.

Večeras u 20.45 na Vembliju igra se finale plej-ofa za promociju u Premijer ligu. Brentford ili Fulam? Pobednik će sledeće sezone biti bogatiji za 200 miliona funti. Kvota na Brentford je 2,30, na Fulam 3,00, dok je nerešeno 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Fulam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan Cg

    4. avgust 2020 | 10:31

    Terzo reaguj i dovedi ga kod nas, jedino ako niste vec dogovorili Prijovica. Balotelli bi bio marketinski bum a i za nasu ligu i kvalifikacije Messi licno ;)

  • Beb

    4. avgust 2020 | 11:17

    Ajde Terzicu ili on ili Prijovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA