Lazar Marković ne igra u Novom Pazaru!

Veliki peh za Sava Miloševića

  • 11
lazar markovic, partizan Novi peh s povredom: Lazar Marković; Foto: MN Press

Strahovit sudar golmana Napretka Mladena Živkovića i veziste Partizana Lazara Markovića, na minulom međusobnom meču u Kruševcu, doneo je posledice obojici igrača.

Malerozni Živković je prošao sa prelomom noge i neće ga biti dugo na terenu, dok je Marković prošao nešto bolje, ali takođe mora na poštedu i neće biti u konkurenciji za sastav u Novom Pazaru, verovatno ni u nedelju protiv Javora u Humskoj.

Marković je prilikom sudara sa Živkovićem postigao izjednačujući bol, ali je pritom dobio jak udarac iznad kolena, koji je za posledicu imao kontuziju i hematom, utvrđeno je snimkom.

Iz tog razloga u prethodna tri dana bio u mogućnosti da trenira sa ekipom, već je podvrgnut terapijama, koje će sigurno potrajati još nekoliko dana, te će trener Savo Milošević morati da potraži druga rešenja u ofanzivnom delu tima.

Podsetimo, crno-beli posle pobede u Kruševcu (3:1) i u drugom kolu idu u goste pomenutom Novom Pazaru, a taj meč počinje od 17.00 časova iz direktan prenos na TV Arena Sport.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JumpJump

    4. avgust 2020 | 11:38

    Ali sto jes jes,cobek je nonstop povredjen,cak je i u predhodnim klubovimo non stop bio van stroja.Ali mozda je i dobro,sad ce mal Cola malo vise da igra.

  • Milan

    4. avgust 2020 | 11:15

    Od kad se vratio. Non stop povredjen

  • Sojic

    4. avgust 2020 | 10:40

    Jaoo muka me faća kad vidim da se igra utakmica u 17h !!!!!!!! Srbijo, zemljo fudbalskih strucnjaka!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA