≫ 

Batak promenio ploču posle dva dana: Na Zvezdu sa najjačim timom, da se nadigravamo

Trener Radničkog iz Niša najavljuje otpor šampionu

  • 5
Radoslav Batak

Printskrin: Youtube/Superliga Srbija

Izazvao je popriličnu buru u srpskom fudbalu pre nekoliko dana trener Radničkog iz Niša Radoslav Batak izjavom da će rotirati pet ili šest igrača već u drugom kolu Superlige na gostovanju protiv Crvene zvezde na Marakani (sreda, 19 časova).

Da li je promenio mišljenje, ili mu je to u klubu sa "Čaira" neko sugerisao, tek mladi trener najavljuje najžešći mogući otpor šampionu i najboljih 11 koji su dostupni u ovom trenutku.

- Spremni smo da se nadigravamo. Ne možemo da pretimo Zvezdi, ali naša igra, efikasnost i izuzetna atmosfera u meču protiv Metalca daju nam za pravo da budemo optimisti pred ovaj susret. Oni su sjajna ekipa, imaju mnogo kvalitetnih igrača. Dobro smo ih analizirali, ali veliko je pitanje hoće li Zvezda sutra izaći sa istom postavom, s obzirom na to da ima "dugačku" klupu - kaže Batak za klupski sajt u najavi meča.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igraće se pred praznim tribinama, a Batak ima razloga za optimizam.

- Dobra stvar za nas je što smo imali još nekoliko dana za treninge i uigravanje, pa su brojne novajlije pristigle na dan-dva pred meč sa Metalcem dosta spremnije da nam pomognu i sada možemo da računamo i na njih, za razliku od prve utakmice u sezoni.

- Zvezdi ćemo suprotstaviti najjači mogući sastav u datom trenutku, ali moram da kažem da imamo malih problema sa povredama. Desni bek Aksentijević je dobio jak udarac u subotu i njegov nastup je pod velikim znakom pitanja, a povredu je zaradio i naš napadač Kojić, pa naša medicinska služba čini sve što je u njenoj moći da ga osposobi za igru.

Trener Nišlija kaže da im je pobeda na premijeri nove sezona dala "vetar u leđa".

- Mi na našem najvećem stadionu možemo samo da dobijemo. Imamo plan i nadam se da ćemo uspeti da ga realizujemo. Ako se računa i finiš prošle sezone, mi smo u seriji od pet ligaških utakmica bez poraza i bilo bi zaista lepo da nastavimo taj niz dobrih rezultata - zaključio je Radoslav Batak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    4. avgust 2020 | 15:39

    Pa neko ga udario po usima i rekao mu da bude malo manje providno!!

  • Sasa

    4. avgust 2020 | 14:12

    Hahaha ne igraju bi si igraci Partizana da nebi slučajno dali gol.

  • Olimdar

    4. avgust 2020 | 15:18

    Dobro čovek ipak shvatio da manje izaziva sumnju ako odigra sklanjalicu sa prvim timom nego da izvodi rezerviste. Obrni okreni to dodje na isto biće malo šetanje po terenu neobavezan trening primi tri četiri komada i filijali sretan put za Niš. Kada budu na sve načine stekli bodovnu prednost kao uvek tada će im Zvezda svesrdno pokloniti bodove u Nišu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA