≫ 

Bomba iz Pariza: Ronaldo želi u PSŽ! Otkriven detalj sa večere pred gazdom Juvea i Žoržom Mendešom

Frans Fudbal piše da je Portugalac frustriran u Torinu i da razmatra selidbu, kako bi nastavio pohode ka rekordima

  • 1
Kristijano Ronaldo, FK PSG, PSZ

Foto-montaža: Profimedia/Abaca, Tanjug/AP

Legendarni francuski list Frans fudbal, donosi interesantnu i ekskluzivnu priču o frustarcijama Kristijana Ronalda u Torinu, gde veruje da tim ne prikazuje najbolje partije i gde on ne može da pokaže svoj puni potencijal i ruši rekorde.

Ronaldo je drugu sezonu u Juveu odigrao bolje nego prvu i postigao je 31 gol u Seriji A, što je za 10 više nego godinu dana ranije, ali je bio iza prvog strelca lige i "zlatne kopačke" Evrope, Ćira Imobilea iz Lacija, koji je "brojao" do 35.

Prošle sezone Juventus je ostao bez četvrtfinala Lige šampiona, kada ih je Ajaks šokirao u Torinu, a ove sezone ponovo imaju težak zadatak već u ovoj rundi takmičenja, posle poraza od Liona od 1:0 u prvom meču.

Verovatno će i ishod sezone u Ligi šampiona odrediti i dalju karijeru Ronalda, koji je ostao i bez priznanja o najkorisnijem igraču Serije A, koje je otišlo u ruke njegovog saigrača Paula Dibale.

Frans Fudbal donosi informaciju da Ronaldo u potrazi za rekordima i rušenjem bilo kakvih starosnih limita, ne preza ni od čega, čak ni od napuštanja Juventusa. A kao klub u kojem vidi sebe u punom sjaju, navodi se Pari Sen Žermen.

Ovaj list donosi i priču sa jedne večere u Oktobru u prohladnom torinu, odmah nakon pobede Juventusa nad Lokomotivom iz Moskve od 2:1. Tu su tada sedeli Ronaldo, gazda Juventusa Andrea Anjeli, sportski direktor Pavel Nedved, i golman Đanluiđi Bufon, kao i agent Portugalca Žorž Mendeš, koji važi za jednog od najmoćnijih na svetu i čiji je klijent upravo Ronaldo.

Iako je Juve pobedio, prikazao je veoma lošu igru i Ronaldovu frustraciju nije moglo da prikrije ni skupoceno crveno vino i vrhunsko jelo. Obukao se skroz u crno i nije progovorio ni reč. Navodno je već tada razmišljao o sledećoj destinaciji, gde bi mogao da nastavi karijeru i gde bi njegove performanse bile prikazane u najboljem mogućem svetlu.

FK Real Madrid, FK Barselona, Nejmar, Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo i Nejmar; Foto: Guliver/Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Kao idealno mesto za to, nametnuo se "grad svetlosti" - Pariz. Ronaldo je sanjao o tome da igra sa Nejmarom, sa kojim je blizak, ili sa Embapeom, koga obožava kao igrača. Za Pariz ga vežu i sjajne uspomene jer je tu krunisan za prvaka Evrope sa Portugalijom. Naser Al Kelafi je već tada mogao da postigne dogovor i da Ronaldo već od leta postane igrač PSŽ-a.

Ali, korona virus je promenio situaciju i sada bi čak i bogatim arapskim vlasnicima bilo teško da izdvoje nekoliko stotina miliona evra, koliko je potrebno da se obezbedi transfer Ronalda u vidu obeštećenja i njegovog višegodišnjeg ugovora.

Međutim, Ronaldo u Torinu nije srećan, a njegova dalja sudbina verovatno će biti odlučena nakon Juventusove priče u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sss

    4. avgust 2020 | 17:55

    Ronaldo je sam objavio i rekao da želi i treću titulu sa juventusom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA