Sudijski ekspert otkrio šta je najveći problem penala za Partizan u Kruševcu

Oglasio se i Igor Radojčić

  • 19

Kao i uvek kada jedno kolo Superlige obeleže sporne situacije, tako fudbalska javnost jedna čeka gostovanje sudijskog eksperta FSS na TV Arena Sport kako bi čuli njegovo stručno mišljenje!

Taka slučaj je i sada, posle 1. kola u kom je viđen sporan penal za Partizan protiv Napretka, a u studiju pomenute televizije našao se Igor Radojčić.

Podsetimo, crno-beli su penal dobili u 85. minutu posle duela Uroša Vitasa sa odbranom Napretka tokom kornera. Taj penal je bio okidač za saopštenja, najpre Crvene zvezde - potom i samog Partizana.

- Zna se kriterijum šta bi većina sudija uradila. Da ne bude da će na jednoj utakmici važiti kriterijum, a na drugoj da ne važi. Nedoslednost u kriterijumu izaziva nepoverenje. I zato nam se dešavaju saopštenja i sve ostalo - rekao je Radojčić.

Na pitanje ko je u toj situaciji bio nedosledan, sudijski ekspert je rekao:

- Evo, da li je on (misleći na sudiju Danila Grujića) imao isti kriterijum? Znate šta je problem? Imamo kolo u sredu. Prva ekipa kojoj se to desi, oni će očekivati da to bude kazneni udarac. Da li će taj sudija koji sudi utakmicu imati takav kriterijum? Ne verujem, i to je problem. I tu dolazi do poverenja zato što ne postoji kriterijum i nije ista interpretacija, a morala bi da bude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 100 penela hoce mala

    4. avgust 2020 | 21:48

    najveci problem je taj sto su penali rezerve samo za zvezdu..svaki sudija koji dosudi za partizan bie suspendovan..tu je problem..

  • Kilo

    4. avgust 2020 | 20:18

    Pa gledasteli emisiju pola sata prvi o zvezdi drugi pola sata tako zvani strucnjak o doslednosti.Covek kao i voditelj skroz prolupali pricaju neke nebuloze: jeste ,nije,bice ,nece ,oce,stace biti kad ne bude covek kao i voditelj bolesni na pomen Partizana odmah skacu.Sledeci put bez ovih strucnjaka,samo saopstenje procitati.I sad vi najni strucnjaci recite mi kud ovo sve ide.

  • Bg

    4. avgust 2020 | 20:00

    Šta drugo i očekivati od RADOJIČIĆA, kad se njegova mržnja zna još od pre dve godine. Da li je taj,, Gospodin'' gledao i komentarisao prekršaj nad Mitrovićem protiv Švajcaraca, ili je i tada glumio neku doslednost. Da li dotični gleda Englesku, Špansku i druge lige, ili mu je samo komentar PARTIZAN. U zemlji Srbiji bi trebalo da se igra fudbal , a ne politika i navijačko ogavni komentar. Trebao bi čovek da izričito kaže, jeste penal, nije penal. Sram ga bilo godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA