VAR spasio Milojevića bruke: Primio 2 gola za 3 minuta, umalo mu nije presudio bivši igrač Zvezde

Ipak, njegov Al Ahli je stigao do pobede od 4:2 golovima u 86. i 88. minutu

  • 5
Vladan Milojević

Foto: Marko Jovanović

Nastavak fudbale lige u Saudijskoj Arabiji, posle pauze zbog korona virusa, doneo je veliku dramu što se tiče meča koji je Al Ahli Vladana Milojevića igrao protiv Al Hazema kod kuće.

Vodio je Al Ahli sa 2:0, gosti su izjednačili na 2:2 i poništen im je gol u 75. minutu za totalni preokret, da bi domaćin u 86. i 88. stigao do konačnih 4:2.

Nema sumnje da je Milojević imao sreće što u tamošnjoj ligi postoji VAR tehologija, jer ga je ista spasila na 15 minuta do kraja protiv ekipe koja se bori za opstanak. Mohamed Omar je dao gol, ali je prethodno bila ruka.

Al Ahli je poveo u 3. minutu, da bi Al Soma u 50. povisio na 2:0. Činilo se da će to biti rutinska pobeda, i to bez Marka Marina koji nije bio u sastavu, ali je onda usledila drama.

Al Hazem je za samo tri minuta poravnao rezultat, najviše zahvaljujući bivšem igraču Crvene zvezde Džonatanu Kafuu kog je upravo Milojević trenirao na Marakani. Ipak, Haitam i Al Harbi su sprečili iznenađenje u finišu.

Brazilac je najpre u 65. minutu asistirao Strandbergu, da bi tri minuta kasnije i sam pogodio mrežu Al Ahlijha koji se, uz utakmicu više, probio na treće mesto sa 40 bodova. Pet manje od mesta koje vodi u kvalifikacije za LŠ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA