≫ 

MMA Mitar: Kontroverzno je patosirao čuvara, Englezi se čude kako nije dobio crveni

Mogao je ovaj potez Mitra skupo da košta

  • 3
Aleksandar Mitrović Foto: twitter.com

Fudbaleri Fulama pobedili su Brentford za plasman u Premijer ligu sa 2:1, a kontroverzan je bio jedan momenat produžetka.

Naš Aleksandar Mitrović je ušao u igru u 91. minutu iako je bio nespreman, odigrao je produžetke i nije birao sredstva kako bi se borio za poziciju u šesnaestercu.

Tako je u jednom momentu čuvara agresivno bacio na travu i potom se čudio kako je za ovo opomenut od sudije uz žuti karton.

Mnogi su ubeđeni da bi u Premijer ligi za ovo dobio direktan crveni i podsetili da će ga tamo čekati VAR gde se ovako nešto neće praštati.

Takođe, napominje se i da je ovo viđeno pred slobodan udarac koji je doneo vođstvo Fulamu.

Istina, nije se desilo ništa neuobičajeno za mečeve Čempionšipa, ali je u svakom slučaju Mitrović imao sreće i progledano mu je kroz prste, usput je bio heroj Fulama kao asistent kod trijumfalnog gola u 117. minutu.

Na kraju je čak džentlmenski tešio golmana rivala, za kog je ovaj put rezervisana uloga tragičara.

Video: Stanković najavio promene u sastavu Zvezde i oštro sasekao pitanje o saopštenju

Trener Radničkog iz Niša Radoslav Batak najavio je da će danas (19.00) na Marakani izvesti kombinovani sastav, što bi Zvezdi trebalo da dodatno olakša posao. Kec je 1,20, a Dupla pobeda (pobeda domaćina u oba poluvremena gledajući ih kao odvojene događaje) 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Radnički Niš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NoName

    5. avgust 2020 | 08:59

    Da je sudio Grobari Čokot ovo bi bio penal za Fulam. Ovako je i Vitas pre neki dan, lagano našamarao igrača i dobio penal. Valjda ih tako uče u Zemunelu

  • K4shin

    5. avgust 2020 | 10:02

    Bravo mitro ne daj n a sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA