≫ 

Sve što treba da znate o meču Novi Pazar - Partizan: Gde je prenos, ko ne igra, kakva je statistika?

Na jednom mestu sve informacije o duelu 2. kola Superlige

  • 8
Torcida Sandžak, FK Novi Pazar Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana u meču drugog kola Superlige gostuju Novom Pazaru, a Telegraf vam donosi najvažnije informacije o tom meču, što će biti praksa ubuduće za sve mečeve večitih rivala.

Kad se igra i ko prenosi meč?

Utakmica je na programu u sredu od 17 časova na Gradskom stadionu u Novom Pazaru uz prenos na TV kanalu Arena sport 1. Tekstualni prenos uživo možete da pratite i na Telegrafu.

Ko sigurno ne igra?

Partizan za ovaj meč ne računa na Lazara Markovića, koji se povredio na meču protiv Napretka iz Kruševca, Po rečima Sava Miloševića u pitanju je lakša povreda, ali ne želi da ga izlaže nikakvom riziku.

U kakvom raspoloženju ekipe čekaju meč?

Partizan je u prvom kolu slavio u Kruševcu na gostovanju sa 3:1, ali uz mnogo muke i lošu igru, gde je meč rešen spornim penalom u 86. minutu, pri rezultatu 1:1. Novi Pazar je u 1. kolu gostovao Crvenoj zvezdi na Marakani i lako je poražen sa 3:0 i tom prilikom je prikazao lošu igru, gde su crveno-beli faktički posle 2:0 u 20. minutu "odrađivali posao".

Neće biti publike na stadionu

Poznato je da Novi Pazar ima vatrenu podršku navijača, posebno je to slučaj kada u ovom gradu gostuju Crvena zvezda i Partizan, ali na ovom meču neće biti publike u skladu sa epidemiološkim preporukama zbog opasnosti od korona virusa.

Neugodna tradicija za Partizan

Novi Pazar i Partizan su u Pazaru igrali 6 puta u Superligi od ulaska Pazara u najviši rang još 2011. godine. Crno-beli su slavili samo jednom, i to u šampionskoj sezoni 2017. godine pod vođstvom Marka Nikolića. Pre toga je Novi Pazar slavio jednom, a četiri puta je bilo nerešeno.

Partizan favorit na kladionici

Kvota na dvojku je 1,22, a na sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) Partizana 1,90. Kvota na Novi Pazar je 13, a na iks 6.5. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar – Partizan.

Ko sudi?

FK Radnički Niš Novak Simović; Foto: MN Press

Glavni arbitar meča je Novak Simović, čije je izuzeće sa utakmica zbog prethodnog kola tražila Vojvodina. Njegovi pomoćnici su Nikola Đorović i Miloš Simović, četvrti sudija je Petar Piper, a delegat Časlav Lukić.

Adem Ljajić trenirao sa Novim Pazarom pred meč s Partizanom

Jedna zanimljiva informacija. Bivši igrač Partizana i reprezentativac Srbije Adem Ljajić, održava formu posle završetka sezone u Turskoj u svom rodnom gradu. Novi Pazar mu je izašao u susret da trenira s klubom i održava formu pre povratka u Bešiktaš.

Očekivani sastav Partizana

Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Natho, Stevanović, Asano, Sadik.

Očekivani sastav Novog Pazara

Drobnjak, Vlajković, Kurdić, Kovačević, Vukajlović, Delimeđac, Hadžibulić, Tomić, Nedeljković, Dragutinović, Kecap.

Video: Sudijski ekspert otkrio šta je najveći problem penala za Partizan u Kruševcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar I.

    5. avgust 2020 | 09:57

    Sto se utakmice tiče to nebi uopšte komentarisao jer me ne zanima. Samo mi nije jasno zašto ovi muslimani dole uporno govore "sandžak" kad je to Raška oblast. Po ustavu i po zakonu. Turci su davno ove prostore napustili ali izgleda da oni i dalje žive u to doba.

  • Buljko

    5. avgust 2020 | 09:49

    Samo me je važan tačan termin utakmice da slučajno ne bih bio blizu televizora kada počne,posle sramote u Kruševcu ne bih sebe više mučio gledanjem cirkusa zvani FK,,Partizan"

  • 110. minut

    5. avgust 2020 | 12:57

    Penal-dva za patlidzan 😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA