≫ 

Pre 8 meseci suspendovan zbog seksa u toaletu noćnog kluba, sada je ušao u Seriju B

Srećan kraj sezone za golmana Ređiane

  • 0
Seks u toaletu Printskrin. Youtube

Iako će ovu sezonu pamtiti po seks skandalu i suspenziji od strane kluba, golman italijanske Ređiane Mateo Voltolini je istu završio s osmehom na licu.

Naime, Voltolini je sa svojim klubim, gde je trenutno rezervni golman, uspeo da se domogne Serije B koju će igrati naredne sezone, a posle velikog uspeha je dodao:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Matteo Voltolini (@matteo_voltolini) on

- Osvojiti prvenstvo je san, osvojiti ga u ovom dresu je neopisivo. Moj grad, moji ljudi i moje boje. Ponosan sam što sam deo ove grupe ljudi. Hvala Ređio.

Inače, on je u centru pažnje bio krajem novembra prošle godine kada je imao seks sa svojom devojkom Džesikom u jednom noćnim klubu.

Međutim, neko je neko krišom snimao ''ljubavni zanos'' i sve okačio na internet preko ''WhatsApp-a''. Video snimak traje oko 15-ak sekundi, a klub ga je suspendovao zbog lošeg primera koji pruža. Ne zbog kršenja pravilnika, pošto je u pitanju bila njegova devojka.

Nedugo posle cele te afere, u priču se umešalo i tužilaštvo koje je po užurbanom procesu krenula i otkrivanje autora snimka.

Video: Seks-džip skandal potresa Ujedinjene nacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA