≫ 

Pogledaćemo se u oči posle ovoga... Asano o teškom porazu Partizana i kobnim sitnicama

Crno-beli kiksnuli već posle 180 minuta

  • 9
Takuma Asano

Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Partizana Takuma Asano kaže da su sitnice i sekunde odlučili meč protiv Novog Pazara koji su crno-beli izgubili kao gosti sa 3:2.

Pazarci su poveli u 22. minutu pogotkom Nikole Nedeljkovića sa bele tačke, ali je Partizan u drugom delu igre to uspeo da preokrene.

- Utakmica je bila izuzetno teška, puna preokreta, a mi smo se nadali da ćemo pri vođstvu ne samo zadržati rezultat, već dati još jedan gol - prvi su utisci Partizanovog ofanzivca posle meča za klupski sajt.

Sejduba Sum i upravo Asano su u 59. i 70. minutu davali golove za 1:2 u korist Partizana, ali to nije bilo dovoljno ni za bod na kraju.

Domaćin je pogotkom Nemanje Perića u 73. i autogolom Miletića u 78. minutu napravio drugi preokret na meču i pobedio.

- Nažalost, to je fudbal, sitnice i sekunde odlučuju. Poraz mnogo boli, ali daleko od toga da je bilo šta izgubljeno, tek je drugo kolo - kaže Asano.

Iako su crno-beli bili ubedljivi u prvom kolu protiv Napretka sa 3:1 dok je Zvezda rutinski dobila Pazar sa 3:0, klub iz Humske se "okliznuo" na drugoj prepreci.

- Znamo koliko imamo težak raspored, svesni smo koliko je avgust važan za držanje bodova. Pogledaćemo se u oči, analizirati individualne i timske greške i obećavam da ćemo dati sve od sebe da ovo ispravimo. Ne samo ja, već čitav tim - naglasio je Japanac.

Partizan posle ovog meča ima tri boda i trenutno se nalazi na sredini tabele pre kraja nepotpunog drugog kola Superlige Srbije.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Video: Novi Pazar šokirao Partizan: Crno-beli najpre preokrenuli, pa doživeli poraz za 4 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA