≫ 

Bivši igrač Zvezde ima novi klub u Portugaliji

Andrija Luković menja Uroša Račića u Famalikau

  • 0
Andrija Luković Foto: MN PRess

Srpski vezista Andrija Luković novi je član portugalskog Famalikaa s kojim je potpisao ugovor na tri godine!

Luković stiže iz poljskog Rakova i, prema navodima medija u Portugaliji, predstavlja idealnu zamenu za Uroša Račića koji se vraća u Valensiju posle sjajnih partija na pozajmici.

- To je još jedan izazov u karijeri s kojim se suočavam sa velikim entizijazmom. Informacije koje sam prikupio o klubu su veoma pozitivne i želim da pomognem da ostvarimo najviše ciljeve - rekao je Luković.

Pre Rakova, Luković je bio član Rada, B tima PSV-a, Crvene zvezde i Voždovca, a mnogi ga najviše pamte po onom golu koji je 2013. godine dao za omladince Srbije u finalu Evropskog prvensta kada su Orlovi savladali Francuze.

Luković je zvanično bio član Zvezde od 2016. do 2018. godine, ali nikada nije dobio pravu šansu na Marakani. Sezonu 2017/18 je proveo na pozajmici u Voždovcu s kojim je na leto 2018. potpisao ugovor, ali je već posle godinu dana otišao u Poljksu.

>>> U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA