≫ 

Transferi: Rajković prešao u Lokomotivu, David Silva u Lacio, Junajted polako ostaje bez Sanča

Ne baš uzubdljiv dan za nama, očigledno su klubovi fokusirani više na završnicu Lige Evrope i Lige šampiona koja predstoji ovog vikenda. Budite i sutra uz nas...

  • 2
Slobodan Rajković, FK Partizan

Foto: partizan.rs

Najvažniji transferi za 6. avgust:

 

*Norič odbio Liverpulovih 10 miliona za levog beka

*Slobodan Rajković potpisuje za Lokomotovu iz Moskve

*Obamejan potpisuje novi ugovor sa Arsenalom

*Totenhem dovodi Pjera Emila Hojbjerga iz Sautemptona

*David Silva sve dogovorio sa Lacijom

*Lazović navodno na meti Atalante

*Sančo ostaje 99 odsto u Dortmundu, tvrde Nemci

*Goran Zakarić ostaje u Borcu

*Barselona dovela talentovanog Gustava Maiju

*Aleksis Sančez je Interov

*Ter Štegen potpisuje novi ugovor sa Barsom

*Siti hoće Kulibalija, Feliksa i Martineza

*Željko Gavrić na meti Rome

Tok dana:

 

00.00 - KRAJ - To bi bilo sve za čeetvrtak 6. avgust, pratite i sutra na jednom mestu sve najvažnije transfere i glasine u svetu fudbala!

23.35 - Gotovo celog dana nismo imali ništa novo o Džejdonu Sanču i milionskom transferu u Mančester junajted. Nemački Bild javlja večeras da su na "Vestfalenu" mirni i da svoju poziciju video kao vin-vin iako Englezi ne žele da im plate 120 miliona evra koliko traže na ime obeštećenja.

 

23.25 - Bivši trener Arsenala Unaj Emeri pokušaće da spasi karijeru veziste Matea Genduzija koji je dospeo u probleme u Londonu. On mu nudi pozajmicu u Viljarealu u kojem je nedavno preuzeo trenersku funkciju.

23.10 - Zvanično! Desni bek Gregori Van der Vil se vratio fudbalu posle jednogodišnje pauze. Nekadašnji fudbaler PSŽ-a potpisao je ugovor sa holndskim RKC Valvijkom.

 

23.00 - Monca, novajlija u Seriji B iza koje stoji čuveni Silvio Berluskoni želi da se pojača jednim od najboljih strelaca hrvatske lige. On se zove Mirko Marić, a njegov klub Osijek trebalo bi da zaradi 4,5 miliona evra plus bonuse.

22.38 - Serhio Regijon je odigrao večeras sjajan meč za Sevilju, ali klub iz Andaluzije neće imati 25 miliona evra koliko Real traži na ime otkupa. Zato će se Andalužani okrenuti ka Markosu Alonsu koji bi mogao da postane višak u Čelsiju ukoliko dođe Ben Čilvel iz Lestera.

22.17 - Mladi golman Bajerna Kristijan Fruhtl u petak će se pridružiti novim saigračima u redovima drugoligaša Nirnberga gde će braniti na pozajmici sledeće sezone.

 

22.00 - Sakuti Evertona bili su večeras u Leverkuzenu gde su uživo gledali reprezentativca Jamajke Liona Bejlija koji bi mogao da napusti Bajer ovog leta. Nije tajna da je krilni napadač prerastao Bundesligu, a ranije se Čelsi zanimao za njega. 

21.40 - Jedna vest za ljubitelje Čempionšipa. Iskusni štoper Ričard Kio, koji je otpušten iz Derbija prošle sezone jer je pijan izazvao saobraćajni udes, potpisaće ugovor sa ekipom Milton Kejnz Donsa koji obitava u trećoj ligi Engleske.

21.23 - Zvanično! Nekadašnji štoper Partizana Sedrik Gogua napustio je CSKA iz Moskve i otišao na pozajmicu u Rotor iz Volgograda.

 

20.55 - Iskusni urugvajski štoper Martin Kaseres (34) ostaje u Fiorentini i sledeće sezone. Nekadašnji fudbaler Lacija i Juventusa odlučio je da još godinu dana igra u jednoj od najjačih liga u Evropi.

20.44 - Arsenal očajnički želi da obezbedi novac za pojačanja Mikelu Arteti, a to je moguće samo ukoliko prodaju nekog od fudbalera iz aktuelnog igračkog kadra. Engleski mediji pišu da će "žrtveni jarac" biti Ešli Mejtland Najls za koga planiraju da dobiju preko 30 miliona evra. Pitanje je samo, ko je spreman da plati tu svotu...

20.20 - Zvanično! Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Pantić ima novi klub. Bivši fudbaler Rada, Crvene zvezde, Viljareala, Dinama iz Kijeva preselio se na Kipar, u redove Dokse gde će nositi svoj omiljeni broj 2 na dresu.

 
 
 
View this post on Instagram

#welcome #AleksandarPantic #doxafc ✍️🤝 🇷🇸A post shared by Doxa Katokopias FC (@doxafc) on

 

20.07 - Lil je na korak od dovođenja napadača Genta Džonatana Dejvida za koga će izdvojiti čak 30 miliona evra. Može im se, nedavno su prodali Viktora Osimena Napoliju za duplo više pa hoće pametno da investiraju deo zarade.

 

19.55 - Bornmut je odbio 12 miliona funti tešku ponudu Šefild junajteda za mladog golmana Erona Ramzdejla. "Oštrice" traže novog čuvara mreže pošto se Din Henderson vraća u Mančester junajted posle pozajmice na "Bramal Lejnu".

19.33 - Liverpul je ponudio 10 miliona funti za levog beka Noriča Džamala Luisa, ali to nikako ne zadovoljava apetite povratnika u Čempionšip. "Kanarinci" su odbili ponudu jer insistiraju na obeštećenju od 20 miliona britanskih novčanica.

19.25 - Ne samo što se pojačava, Lokomotiva iz Moskve čini sve da zadrži i aktuelni igrački kadar. Novi ugovor sa ruskim velikanom dogovorio je iskusni portuglaski napadač Eder, strelac istorijskog gola za titulu šampiona Evrope iz 2016.

19.09 - Zvanično! Iskusni Maks Kruze se vratio u nemački fudbal. Jedan od proslavljenih asova Bundeslige potpisao je ugovor sa Unionom iz Berlina. Stigao je kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa turskim Fenerbahčeom.

 

19.00 - Čitava Evropa danas bruji o prelasku Davida Silve u Lacio, a OVDE pročtajte šta će sve dobiti za potpis u Rimu doskorašnji kapiten Mančester Sitija.

18.45 - Mnoge je pre nekoliko dana iznenadila odluka Frenka Lamaparda da stavi na transfer listu vezistu Žoržinja. Međutim, trener Čelsija namerava da prodajom Brazilca prikupi sredstva za dovođenje Deklana Rajsa, mlade zvezde Vest Hema i reprezentacije Engleske.

 

18.30 - Ruski mediji javljaju da je sve dogovoreno i da će iskusni štoper Slobodan Rajković biti novo pojačanje Lokomotive iz Moskve. Na njegovom dovođenju insistira lično trener Marko Nikolić, a nekadašnji fudbaler OFK Beograda je slobodan igrač posle rastanka sa Peruđom. Rajković bi u Moskvi trebalo da ima 500.000 evra po sezoni...

18.10 - Zvanično! Izraelski Ašdod je predstavio pojačanje iz Voždovca. Radi se o štoperu Nenadu Cvetkoviću (24) koji je stasavao u mlađim kategorijama Crvene zvezde i Zemuna.

 

18.00 - Barselona je dobila zanimljivu ponudu iz Kine za vezistu Rafinju Alkantaru, a ona glasi 16 miliona evra. Pitanje je samo da li je brat Tijaga Alkantare spreman za selidbu u Šangaj, posebno nakon pandemije korona virusa.

17.40 - Sjajni napadač Seltika Odson Eduar mogao bi da bude jedna od zvezda prelaznog roka u Engleskoj, a iz Škotske stiže vest da će "večiti" šampion ove zemlje tražiti 45 miliona evra za njegov transfer. Lids se spominjao kao potencijalni kupac...

17.30 - Arsenal i Pjer Emerik Obamejan su se konačno dogovorili i Gabonac će uskoro i zvanično potpisati novi ugovor sa "Tobdžijama" koji će ga učiniti jednim od najplaćenijih fudbalera u klubu.

 

17.20 - Vezista Sautemptona Pjer Emil Hojbjerg seli se u Totenhem sa kojim će potpisati petogodišnji ugovor. "Pevci" će u suprotnom smeru poslati mladog desnog beka Kajla Vokera Pitersa koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici na jugu Engleske, kao i 3 miliona funti pride.

16:46 - Oli Votkins gleda ka Premijer ligi, Brajton prvi ušao u pregovore sa njegovim predstavnicima.

Najbolji strelac Brentforda Oli Votkins nije imao sreće da se plasira u Premijer ligu, tamo će Fulam posle trijumfa na "Vembliju", ali za Votkinsa "nema zime" pošto će ovih dana da razmatra ponude iz najvišeg ranga engleskog fudbala. Prvi su u pregovore sa njegovim agentima krenuli predstavnici Brajtona, pišu engleski mediji.

 

16:15 - Feran Tores objasnio odlazak iz Valensije u Siti

Novo pojačanje Mančester Sitija Feran Tores, otkrio je da je želeo da ostane u Valensiji pod uslovom da postane kapiten ekipe i da bude najplaćeniji u timu. Pošto to nije ispoštovano, Valensija ga je prodala Sitiju za 23.3 miliona evra.

15.45 - Fudbaler Sitija želi u Barsu

Pep Gvardiola je potvrdio da Erik Garsija ne želi da produži ugovor sa Mančester Sitijem i da je spreman da se vrati u Barselonu iz čije škole je pre tri godine i prešao na Etihad.

15.21 - Pogba ostaje u Junajtedu i potpisuje novi ugovor?

Pol Pogba želi da ostane u Mančester junajtedu, navode mediji i uskoro bi trebalo da počne pregovore oko novog ugovora.

14.36 - Zlatibor je jači za Nemanju Ivanovića!

U piotanjui je doskorašnji napadač ukrajinske Zorje koji je svojevremeno nosio dresove Jagodine i Sinđelića.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ФК ЗЛАТИБОР (@fkzlatibor) on

 

14.31 - David Silva dogovorio posao sa Lacijom!

Tako piše italijanski Korijere delo Sport koji navodi da će zvanična potvrda stići onog trenutka kada Siti završi meč osmine finala LŠ protiv Reala.

14.04 - Anćeloti želi ponovo da radi sa Alanom!

Kako medji na Ostrvu javljaju, italijanski menadžer je spreman da ponudi Napoliju 22 miliona funti za vezistu koji je bio standardan kod Anćelotija u Napolju.

13.28 - David Alaba na meti PSŽ-a!

Tako piše francuski "Le10 Sport" koji navodi da Tomas Tuhel Austrijanca vidi kao zamenu za Tijaga Silvu na štopwerskoj poziciji.

 

13.20 - Darko Lazović u Atalanti?

Srpski vezista se navodno nalazi na spisku želja trenera Atalante Đanpjera Gasperinija posle sjajne sezone koju je odradio u Veroni.

Barem tako pišu italijanski mediji koji navode da je Lazovićeva prednost to što može da igra na obe strane terena, kao i da ima brz dribling i jak šut.

13.11 - Šta se dešava sa Sančom?

Iako je bio najavljen kao novo pojačanje Junajteda, navodno je sve već dogovorio, nemački "Zidojče Cajtung" javlja da će krilni napadač 99 odsto ostati u Dortmundu ovog leta.

12.49 - Nekadašnji fudbaler Partizana Goran Zakarić dobio je novi ugovor od banjalučkog Borca!

Zakarić je i prethodnu sezonu igrao za Borac, ali mu je ugovor istekao na leto i nije bilo poznato hoće li ga produžiti.

12.12 - Vilijan (32) je odradio sjajan posao za sebe u ovom prelaznom roku, navodo je dogovorio trogodišnji ugovor sa Arsenalom vredan 100.000 funti nedeljno.

11.51 - Barselona dovela brazilskog supertalenta Gustava Maiju iz Sao Paola!

Maija je plaćen 4,5 miliona, a otkupna kaluzula mu je 300 miliona. Neće odmah biti priključen prvom timu, već je prosleđen u B tim.

11.47 - Iskusni napadač iz BiH Vedad Ibišević mogao bi ovog leta da pojača tursku Alanju, i to kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Hertom.

11.38 - Bivši vezista Junajteda poručuje: Dovedite Mandžukića!

Oven Hargrejvs smatra da će Đavoli sav novac za transfere potrošiti u slučaju Džadona Sanča i da bi za njih najbokje bilo da Hrvata dovedu kao slobodnog igrača.

 

11.07 - Junajted je potvrdio: Aleksis Sančez će biti novi igrač Intera u koji ide kao slobodan igrač kako bi Đavoli rasteretili budžet. Potpisaće trogodišnji ugovor.

- Svi u Junajted žele Sančezu sve najbolje u Interu - kratko su se oglasili iz engleskog kluba za koji je Sančez dao dva gola na 45 mečeva.

10.45 - Mark Andre ter Štegen, javljaju mediji u Španiji, trebalo bi da potpiše novi, petogodišnji, ugovor sa Barselonom!

10.18 - Everton i Vulverhempton navodno žele Rafinju iz Barselone!

Doduše, mediji u Engleskoj pišu da su pomenuta dva kluba samo pitala sa cenu 27-godišnjeg fudbalera koji je igrao na pozajmici u Selti ove sezone.

09.54 - Italijanski mediji pišu da mi Mauricio Sari mogao da ostane bez posla u petak, ukoliko Juventus ne izbaci Lion u osmini finala LŠ.

A kao moguće zamene navode se Maurisio Poketino, Đanpjero Gasperini i Lućano Spaleti.

09.39 - Siti doveo dvojicu, želi još četvoricu igrača!

Engleski mediji pišu da se Pep Gvardiola neće zastaviti na dovođenju Ferana Toresa i Nejtana Ejka, te da u ovom prelaznom roku želi da kupi još Kulibalija, Lautara Martineza, Žoaa Feliksa i još jednog vezistu.

09.31 - Arsenal otpustio skauta Franisa Kagigaa koji je u klub doveo igrače poput Sančeza, Fabregasa, Van Persija...

Navodno, Kagigao je dobio otkaz usled pandemije korona virusa koja je "otpustila" još 55 radnika na Emirejtsu. Zanimljivo, Kagigao je 23 godine bio u klubu.

09.25 - Kolarov vodi Željka Gavrića iz Zvezde u Romu

Ovu vest donosi list "Informer" koji navodi da se i Vučica zainteresovala za krilnog vezistu crveno-belih koji je navodno na meti Atalante i Fjorentine.

Međutim, njegov menadžer Nikola Kolarov, inače Aleksandrov brat, navodno pokušava da dogovori transfer mladog igrača na Olimpiko.

09.20 - Jutro otvaramo sa informacijom koja se pojavila u sredu veče, odnosno kojom je potvrđen transfer Andrije Lukovića u Famalikao.

Nekadašnji igrač Zvezde je, podsetimo, potpisao trogodišnji ugovor sa portugalskim klubom u koji je stigao iz poljskog Rakova.

>>> Odavno je odigran prvi meč osmina finala Lige Evrope između Olimpijakosa i Vulverhemptona u Atini, gde je bilo 1:1. Večeras (21.00) vreme je za revanš u Engleskoj, a domaćin je favorit s kvotom 1,75. Dupla šansa X2 je 2,08. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Olimpijakos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    7. avgust 2020 | 19:50

    Sad kada i tamo zbog svojih "visokih fudbalskih kvaliteta" ostane bez posla ponovo ce doci u Partizan da trenira i gotivi se na njegov racun.

  • Nscz

    7. avgust 2020 | 11:52

    Pa jel Rajkovic nije trebalo u Partizai da dodje? Da se bore za to trece mesto i kup

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA