Da li je Miletić krenuo ka izlazu misleći da je dobio crveni karton, pa se vratio kad je video žuti?

Zanimljiv snimak iz Novog Pazara

  • 14

Veliko iznenađenje viđeno je u Novom Pazaru, gde je Partizan prosuo bodove porazom od 3:2. Katastrofalne reakcije odbrane koštale su crno-bele tri boda na tradicionalno nezgodnom gostovanju.

Tenzija je bila velika, a viđena je i jedna zanimljiva situacija kada je došlo i do fizičkog kontakta između Nemanje Miletića i Ševkije Resića u samoj završnici meča.

Nakon oštrog starta igrača Novog Pazara s leđa, došlo je do kontakta, kada je Miletić uhvatio Rešića za glavu i odgurnuo ga.

Sve to dešavalo se pred očima arbitra Novaka Simovića. Interesantno je da je Miletić odmah nakon toga krenuo ka aut liniji i izlazu, a ne može se sa sigurnošću utvrditi da li je pomislio da će dobiti crveni karton, pa je izlazio s terena, ili je samo hteo da se udalji sa mesta dešavanja.

Kako god, kada je Miletić video žuti karton, vratio se na mesto dešavanja i nastavio sa raspravom, a sve to pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    6. avgust 2020 | 11:48

    Pa i jeste bilo za crveni

  • Ooo

    6. avgust 2020 | 11:23

    Kad Savo proceni da Sise nije za PFC a on nas pocepa na tekmi.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. avgust 2020 | 11:34

    Очекивао црвени, судија му поклонио жути...као и у претходном колу, играч очекивао контру, почео се враћати, а судија поклонио пенал...сами играчи се чуде како им судије пристрасно суде...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA