≫ 

Svaki njegov dodir s loptom je koštao 30.000: Junajted se napokon oslobodio preskupog napadača

Sančez zvanično Interov do 2023. godine

  • 1
Italy Soccer Italian Cup, Napoli - Inter

Foto: Tanjug/AP

Čileanski fudbaler Aleksis Sančez potpisao je trogodišnji ugovor sa milanskim Interom, saopštio je italijanski klub.

Kako se navodi, Aleksis je raskinuo ugovor sa Mančester Junajtedom, koji je trajao do 2022. i kao slobodan igrač zvanično postao član Intera, gde je bio na pozajmici od avgusta prošle godine.

Aleksis se posle devet godine vraća na Apenine, gde je igrao za Udineze, pre nego što je prešao u Barselonu, a potom i Arsenal, pre nego što je u januaru 2018. prešao na "Old Traford".

Sančez u Junajtedu nije ništa uradio, dao je pet golova u svim takmičenjima, a statističari u Engleskoj su izračunali da je svaki njegov dodir s loptom koštao Đavole 30.000 evra.

Inače, Sančez je ispumpao iz Junajteda preko 65 miliona na ime plate, bez bonusa, a klub sa Old Traforda mu je plaćao novac i dok je bio u Interu na pozajmici. Tačnije, davao mu je 430.000 evra od mogućih 550.000 kolika mu je plata bila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rpd

    6. avgust 2020 | 14:28

    Ovaj Arsenal je uvek izvlacio maksimum iz igraca(osim Arshavina,tu ne znam sta se desilo),ali svi koji su otisli zbog para i da "osvajaju trofeje" nista u tom klubu nisu napravili,primeri Sagna,Song,Fabregas,Ramsey,Nasri,Sanchez,Walcott,Ox,Iwobi..postali su prosek a bili nosioci igre u Arsenalu..cast izuzetcima (A.Cole,Henry)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA