≫ 

Uprava Partizana na redovnom sastanku s Miloševićem: Odgovoran je, ne i kriv, slede rezovi u ekipi!

Zbog lošeg odnosa prema timu i igri, nepoštovanja dogovora iz svlačionice, nekolicina igrača će biti sklonjena iz tima

FK Partizan, Savo Milošević, Milorad Vučelić, Miloš Vazura Foto: MN Press

Sastanak predsednika Partizana Milorada Vučelića, generalnog direktora Miloša Vazure, koordinatora u sportskom sektoru i skauting službi Ivice Ilieva i trenera crno-belih Sava Miloševića, koji je inače redovna aktivnost posle svake utakmice u Humskoj od 2017. godine, bilo da ekipa pobedi ili izgubi, okončan je sa dva zaključka.

Prvi: Milošević je odgovoran, ali ne i kriv za poraz u Novom Pazaru, no, njegova pozicija šefa stgručnog štaba niti je poljuljana niti je dovođena u pitanje tokom analize dešavanja.

I drugi: zbog lošeg odnosa prema timu i igri, nepoštovanja dogovora iz svlačionice, nekolicina igrača sa jučerašnjeg meča protiv Pazaraca će biti sklonjena iz ekipe u periodu koji sledi, saznaje Telegraf.

Takođe, Partizan će se u narednim danima aktivirati u potrazi za desnim bekom, kako bi pojačao konkurenciju na pomenutoj poziciji, što verovatno sluti gde će Milošević i njegov stručni štab napraviti prvi “rez”, jedan u nizu planiranih pred naredne utakmice.

U Humskoj su svesni da je sezona tek počela i da reakcija mora da bude brza, kako se ne bi ponovile prethodne u Superligi, a takođe je bitno da se ekipa stabilizuje pre početka kvalifikacija za Ligu Evrope od koje u velikoj meri zavise finansije Partizana.

Video: Novi Pazar šokirao Partizan: Crno-beli najpre preokrenuli, pa doživeli poraz za 4 minuta

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    6. avgust 2020 | 14:59

    Vazura ostao , Vucelic isto , katastrofa

  • Cc

    6. avgust 2020 | 16:12

    Koordinator sportskog sektora i skauting sluzbi. 😂😂😂😂 A oteran sa mesta sportskog direktora kome je to isto posao samo su mu promenili naziv. Jao grobari pa ta vasa uprava vas toliko vuce za nos da je to strasno. Sutra kad i uspete da oterate vuletica sa mesta potprecednika on ce postati zamenik prdsednika. I to su veliki rezovi.

  • joco

    6. avgust 2020 | 15:14

    ili kriva i Zvezda ili uprava napolje.E moji tudjmanovci ne vredi vise propala bivsa drzava pa propao i Jsd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA