≫ 

"Pobedite Mančester junajted i daću vam para da ne morate da brinete do kraja života"

Trener Kopenhagena na zanimljiv način motiviše igrače

  • 3
Stale Solbaken

Solbaken u društvu Vladana Milojevića; Foto: MN press

Sećaju se navijači Crvene zvezde sa zadovoljstvom Kopenhagena koji je izbačen na putu ka Ligi šampiona od strane crveno-belih posle čuvenih penala.

Da je tim Vladana Milojevića tada eliminisao snažnog rivala potvrdio je i plasman danskog vicešampiona u četvrtfinale ovogodišnje Lige Evrope.

S ubedljivih 3:0 tim Stalea Solbakena je demolirao turskog šampiona Bašakšehir u revanšu i zakazao okršaj sa velikim Mančester junajtedom na neutralnom terenu u Nemačkoj sledeće nedelje.

Trener Kopenhagena našao je zanimljiv način da motiviše svoje fudbalere, pa im je za pobedu nad engleskim velikanom u četvrtfinalu obećao veliku premiju.

- Ako pobedite Mančester junajted dobićete moj bonus. A onda nećete imati probleme s parama do kraja života - obećao je Solbaken u videu iz svlačionice koji se pojavio na zvaničnim stranicama kluba.

Nema šta, raspoloženje u redovima danskog velikana je odlično.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tintoreto

    6. avgust 2020 | 18:13

    Pa covece vi Zvezdu ne mozete da pobedite ane Mancester 😂

  • MilanT

    6. avgust 2020 | 22:49

    Da smo igrali grupu LE sad bi mislili o osvajanju iste... Ovako nas nakantase a za malo i da prodjemo u LE...Tomane i Zander j...em li vam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA