≫ 

Nikolić doveo Rajkovića u Lokomotivu: Štoper prošao lekarske preglede, čeka ga plata od 500.000 evra

Pronašao je novu stanicu u karijeri bivši fudbaler OFK Beograda

  • 1
Slobodan Rajković Foto: MN Press

Psoel samo šest meseci u Peruđi Slobodan Rajković (31) je pronašao novo "uhlebljenje", i to kod srpskog trenera Marka Nikolića u Lokomotivi.

Ruski mediji prenose da je Rajković, uz još jednog novajliju Vitalija Lisakoviča (Šahtjor Soligorsk), prošao lekarske preglede u moskovskom klubu, te da je samo pitanje vremena kada će potpisati ugovor.

Prema istom izvoru, dve strane dogovorile su jednogodišnju saradnju po kojoj će srpski fudbaler zaraditi 500.000 evra.

Nisu, ipak, svi optimisti po pitanju izbora defanzivca od strane Nikolića, sumnje je već izneo jedan od bivših direktora Lokomotive Ilja Gerkus, koji kaže da klub sa Rajkovićem pravi ozbiljan rizik.

- Smešno mi je što žele da dovedu Rajkovića, dečko je poslednje dve sezone igrao u Seriji B i, da budemo iskreni, nije briljirao. Sumnjam da će Lokomotiva da angažuje takvog igrača - kaže Gerkus.

Nikolić je plasmanom u Ligu šampiona sebi definitivno ojačao pozicije u klubu i među navijačima, ima takođe slobodu dovođenja igrača, pa teško da će mu iko osporiti izbor sa Rajkovićem.

Vreme će pokazati da li je to bila dobra odluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    6. avgust 2020 | 19:51

    Bas ce se ovajditi sa njim posto je poznato da je Rajkovic rupetina u odbrani. Eto njih posle nekoliko utakmica zajedno u paketu na ulici. Neka dovede i onog Miletica reprezentativca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA