≫ 

Lacio ne štedi: Velike pare, kuća u srcu Rima i privatni avion, Rimljani jako "zagrizli" za Silvu

Španski fudbaler David Silva dobio je ono što Englezi zovu "mega ponudu" Lacija da bi prešao u rimski klub po odlasku iz Mančester Sitija

  • 0
fc manchester city - liverpool Foto: Tanjug/AP

Silva je posle deset godina i više trofeja napustio "Građane" i bilo je spekulacija da će sa 34 godine put Sjedinjenih Država.

Umesto toga, engleski mediji prenose da mu je Lacio ponudio nedelju platu od 52.000 funti, luksuznu vilu u srcu Rima.

Silva navodno traži najmanje 86.000 funti nedeljno da bi prešao, ali je privatni avion još jedna pogodnost koju nudi Klaudio Lotito.

Lacio se kvalifikovao za Ligu šampiona naredne sezone, a s obzirom na to da bi Silva došao kao slobodan igrač, on traži za sebe bolje uslove, tim pre što Rimljani ne bi plaćali skupo obeštećenje.

Tutosport dalje piše da bi se na 52.000 funti dodali i bonusi, dok Igli Tare, sportski direktor kluba za koji igra i naš Sergej Milinković-Savić na tržištu traži još igrača koji mogu da podignu kvalitet ekipe na nivo učesnika elitnog evropskog takmičenja.

Pitanje je hoće li Silva pristati na ovakvu ponudu uprkos godinama i ozbiljnom novcu spram tih godina, jer je u Sitiju zarađivao 220.000 funti nedeljno, što znači da bi skratio sebi platu za oko tri četvrtine.

Za njega su navodno zainteresovani i Inter Majami Dejvida Bekama, a dovodio se u vezu i sa Al Ahlijem, Al-Nasrom u Dubaiju.

Video: Zoran Tošić blista u Kini: Bivši igrač Partizana se poigrava sa rivalima u novom klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA