≫ 

Pojeli su nas, sve smo uradili pogrešno: Džeko kritikovao trenera i njegovu taktiku

Bosanac se ne miri sa eliminacijom iz Lige Evrope

  • 2
Kristijano Ronaldo, Edin Džeko

Foto: Profimedia

Napadač Rome Edin Džeko bio je vrlo razočaran posle poraza Vučice od Sevilje u utakmici osmine finala Lige Evrope rezultatom od 2:0, pa je posle meča kritikovao sve što su igrači rimskog kluba pokušavali da naprave na terenu.

Sevilja je tokom svih 90 minuta bila daleko bolji protivnik od Rome i pored dva postignuta pogotka imali su još nekoliko velikih prilika i upravo o tome je govorio i Džeko posle meča.

- U svemu su bili bolji. Nismo bili u igri od prvog do poslednjeg minuta. "Pojeli" su nas u svim delovima terena, bili su bolje pripremljeni i igrali su bolje. Vršili su pritisak na nas, mi smo pokušavali da igramo s loptom, a nije bilo moguće. Možda nismo shvatili da nije moguće igrati duge lopte na mene, a radili smo to 90 minuta - rekao je razočarani Džeko kritikujući taktiku trenera Paula Fonseke i nastavio:

- S obzirom na predstavu koju smo prikazali, pred nama je jako dug put. Moramo sebi da postavimo ozbiljna pitanja, razočaran sam jer uopšte nismo igrali dobro i nismo bili u igri. To je pravo spuštanje na zemlju - dodao je kapiten Rome.

Za Romu je ova sezona i zvanično završena nakon poraza od Sevilje, a oni će naredne godine opet igrati u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    6. avgust 2020 | 22:36

    nije trener kriv vucete se ko MRCINE po terenu bez žara neznate šta ćete sa loptom i normalno uvek mora biti neko kriv ali trener je najmanje sve vas poslati u B ekipu zbog nezalaganja

  • 6+4+3=2

    6. avgust 2020 | 23:29

    igras fudbal od malih nogu i jos uvek neznas sta je cilj igre i da samo ako postignes vise ogolova od protivnika onda si pobednik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA