Liga šampiona se vratila, i donosi nam fantastičan fudbal

Zaista smo dugo čekali, ali tome je sada kraj. Najbolji fubdal se vratio - nakon nacionalnih liga i Lige Evrope, tu je i čuvena Liga šampiona!

  • 0
Mozzart

Foto: Promo/Mozzart

Interesantno je odakle se nastavlja Liga šampiona jer poznata su već dva para četvrtfinala, to su Lajpcig i Atletiko Madrid, odnosno Atalanta i PSŽ. Ostale učesnike četvrfinala saznaćemo nakon preostalih revanš mečeva osmine finala. Tu nas čekaju vrhunske ekipe iz Liga petice, ali ono što je recimo interesantno je da francuske ekipe uglavnom, poput Liona, nisu imale takmičarske mečeve, osim jednog meča Kupa Francuske. To može da bude problem jer rival Liona je slavni Juventus koji je za dva meseca odigrao čak 14 takmičarskih mečeva. Lion ima odličnu prednost iz prvog meča od 1:0, ali Stara dama je uvek favorit u Torinu, a to kaže i kladionica Mozzart. Na prethodna četiri od pet mečeva ovih rivala u Evropi dolazilo je 0-2, ukoliko želite da zaradite, u Mozzartu ćete moći da duplirate ulog ovom igrom. Duga pauza i nesvakidašnji uslovi su svakako prilika za brojna iznenađenja, ali i zaradu. Hvatanje velikih kvota biće lakše nego ikad, a najbolju ponudu ćete kao i uvek naći u Mozzartu.

Jedan od mečeva gde je sve moguće je susret između Sitija i Reala. Otpisivati unapred ekipu kao što je Real bilo bi suludo, a ukoliko verujete u kraljevski klub možete višestruko da uvećate ulog.

Minhenski Bajern jeste praktično rešio pitanje plasmana još u Londonu, ali ako je nešto sigurno ove sezone kada su svoje mečeve igrale ekipe Bajerna i Čelsija to su golovi, a Mozzart je bio baš izdašan kada su formirali kvote za ove igre.

Ukoliko već sada mislite da znate ko će osvojiti Ligu šampiona, tu je tek prava zarada. Ukoliko verujete da će to biti ekipa koja je eliminisala aktuelnog šampiona Evrope pomnožite uloženo sa čak 15. Ista kvota čeka vas i na jednu takvu ekipu kao što je Juventus. Koliko je ozbiljna priča biće vam jasno kada kažemo da je na Lion, koji ima prednost 1:0 iz prvog meča osmine finala kvota 100, a na Napolitance 70.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA