≫ 

Stanković dočekao Kangu na terenu, očinski mu je udelio savete pred trening

Gelor je konačno u

  • 0
stanković i kanga Foto: youtube/crvenazvezdafk

Crvena zvezda je dočekala Gelora Kangu i na terenu, Gabonac je obuo kopačke i "ušao u kancelariju"sa ostatkom tima koji polako hvata zalet u novoj takmičarskoj sezoni.

Pokazali su crveno-beli i bez Kange dominaciju u uvodna dva kola Superlige, igra crveno-belih obećava, a sa Gaboncem bi to moglo da bude još bolje i kvalitetnije.

Dejan Stanković je pre treninga prigrlio Kangu, očinski mu dao par saveta dok ga je ovaj pomno slušao, pre nego što se pridružio saigračima.

Kanga će konkurisati za sastav ekipe protiv Mačve u nedelju u Šapcu.

Pogledajte prvi trening miljenika navijača po dolasku u klub, bio je željan igre i rada.

Video: Da li Stanković Kangu vidi na poziciji ispred napadača ili uz Sanoga u veznom redu

Posle osvajanja Serije A Juventus može da se posveti onome zbog čega je skupo platio Kristijana Ronalda – napadu na Ligu šampiona. Večeras (21.00) čeka Lion koji ima prednost od 1:0 iz prvog meča. Kvota na keca je 1,45, a Hendikep pobeda (sa dva ili više golova razlike) koja bi Juveu donela prolaz je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lion

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA