≫ 

Dok se Zidan žalio kako je Bejl odbio da igra meč odluke u LŠ, Geret je snimljen kako uživa u golfu

Zna da uživa Bejl

  • 2
Geret Bejl

Foto: twitter.com

Dok je u toku bila konferencija za medije pred meč Mančester siti - Real Madrid, Geret Bejl je bezbrižno uživao u golfu.

Već dugo se pravi čak i mit od golferskih avantura Gereta Bejla, kome zapravo nije preostalo ništa drugo jer na njega ne računa Zinedin Zidan.

Uoči meča koji se igra u petak od 21.00 u Engleskoj, posle pobede Sitija od 2:1 još pre pauze zbog korone, Bejl je snimljen kako igra svoj omiljeni sport dok traje konferencija za medije.

Od restarta sezone, igrao je dva puta, u sezoni ima samo 14 starterskih mečeva, a sada se sve više govori o prelasku u Kinu.

- Imao sam direktan razgovor sa njim, ličan. Nije bio raspoložen da igra. Ostalo ostaje između nas dsvojice, ali je rekao da ne želi da igra - rekao je Zidan na konferenciji, nije želeo da govori o budućnosti Velšanina.

 

- Ne znam, on je sada igrač Reala. To se nije promenilo, on je igrač Reala. Poštujem to, poštujem njega, kao i sve ostale. Samo mogu da kažem da on radije ne bi da igra ovaj meč . Svi ostali smo tu i pripremamo se za meč.

U drugom meču osmine finala, u petak se u 21.00 sastaju još Juventus i Lion. U prvom meču, Lion je bio bolji sa 1:0.

Video: Ibrahimović odradio trening u najskupljoj teretani - jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jon

    7. avgust 2020 | 19:39

    Nije lud da ode na mac i ovaj da ga drzi na klupu i da ga ne ubaci ko sto je uradio zadnjih pet puta

  • Shahah

    8. avgust 2020 | 01:04

    Невероватно заиста,Бејл узима милионе и милионе а не ради апсолутно ништа,шта више доста иде на штету клуба,спрда се са Реалом од кад је зидан тренер,Бејл је најзаслужнији за ону титулу лиге шампиона против Ливерпула,може му се.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA