Došao je kao veliko pojačanje, a odlazi kao razočarenje? Toreira nagovestio rastanak s Arsenalom

Ni Fredi Ljunberg ni Mikel Arteta nisu ga stavili u prvi plan

  • 0
Lionel Mesi

Foto: AP/Tanjug

Lukas Toreira, fudbaler Arsenala nagovestio je da bi mogao da ode iz kluba sa Emirejtsa u petak.

Usred interesovanja i glasina o tome da bi ga rado u svojim redovima videli Milan i Torino, Toreira je rekao da razmišlja o svojoj budućnosti u Londonu.

Nije ni čudo jer je pre dve godine došao kao veliko pojačanje posle Mundijala u Rusiji, iz Sampdorije za 25 miliona funti, a onda je ove sezone odigrao svega 17 utakmica u Premijer ligi kao starter.

Ostao je na klupi i u finalu FA Kupa sa Čelsijem, pa su počele glasine da bi to mogao da bude i poslednji meč u dresu Tobdžija.

- Imam ugovor sa klubom i poštujem ga, ali ako budem morao da odem, tako će biti najbolje za sve - rekao je Toreira za Sport 980.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta planira da dovede Tomasa Partija iz Atletiko Madrida čime bi dodatno ugrozio mesto Toreiri.

Urugvajac je pre dve godine po dolasku potpisao ugovor do 2023. tako da ima još vremena da se izglade odnosi sa klubom, ali je pitanje koliko će i Arteta i fudbaler za to imati strpljenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA